HomeΣΠΟΡΧριστοφόρου: «Η Ελλάδα μπορεί την πρώτη θέση»

Χριστοφόρου: «Η Ελλάδα μπορεί την πρώτη θέση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής της Κύπρου Χριστάκης Χριστοφόρου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του, παρά την ήττα.

Ο τεχνικός της Κύπρου είπε για:

Το παιχνίδι με την Ελλάδα: Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Νιώθω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε ένα πλάνο που μας βγήκε σε μεγάλο βαθμό. Δεν κερδίσαμε αλλά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το τέλος βέβαια γράφει 2-0. Να συγχαρούμε την Ελλάδα για τη νίκη της και να συνεχίσουμε. Εμείς να βρούμε τις δυνάμεις μας για το επόμενο ματς με τη Βοσνία.

Το εάν η Ελλάδα μπορεί για πρώτη: Γνωρίζουμε πως το Βέλγιο ήταν στην πρώτη θέση του ράνκινγκ της ΟΥΕΦΑ για πολύ καιρό. Ίσως έχει πέσει λίγο τώρα. Η Ελλάδα έχει έμπειρους παίκτες. Το Βέλγιο έχει παίκτες που παίζουν σε πρωταθλήματα πολύ καλά. Νομίζω πως η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Το ματς με το Βέλγιο και τη Βοσνία: Τώρα έχω ακούσει για το αποτέλεσμα του Βελγίου με τη Βοσνία. Έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα με παίκτες που να παίζουν καλή μπάλα και καλή φιλοσοφία για να διεκδικήσουμε περισσότερα στην συνέχεια.

Το ότι τακτικά η Κύπρος φαινόταν να στέκεται πιο καλά και ότι μπορεί να άξιζε κάτι παραπάνω: Η πιο δύσκολη ερώτηση που είχα τώρα στην ζωή μου. Συμβαίνει. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο. Είναι έτσι συναρπαστικό. Μία ομάδα α’ κατηγορίας μπορεί να χάσει από μία β’. Στο μπάσκετ δεν μπορεί να γίνει αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε. Θα κάνουμε μία ανάλυση.

Το πρώτο τέρμα και το πως λειτούργησε: Επηρέασε λίγο το γρήγορο πρώτο γκολ. Σίγουρα όταν δέχεσαι ένα τέρμα και δεν είσαι μεγάλη ομάδα επηρεάζει. Συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι από τα 90 λεπτά.

Το λάθος του Παναγή και το φάουλ του Τζαβέλλα πριν το 1-0: Νιώθω πολύ δυνατός πάντοτε να αναλαμβάνω τις δικές μου ευθύνες. Ποτέ δεν το έκανα ούτε θα το κάνω. Όλοι στις επιτυχίες και όλοι στις αποτυχίες. Ναι για την Ελλάδα είναι μία Εθνική που μας δένουν πολύ μεγάλοι δεσμοί και έχουμε και τις χαρές που μας έχει δώσει και με την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού. Μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση να διεκδικούμε πράγματα στην ζωή μας και από το ποδόσφαιρο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση