HomeΣΠΟΡΈκανε το «2 στα 2» στα προκριματικά του Μουντιάλ η Εθνική, 2-0 την Κύπρο

Έκανε το «2 στα 2» στα προκριματικά του Μουντιάλ η Εθνική, 2-0 την Κύπρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tο ιδεατό στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη να συνδυάζεται με μία καλή εμφάνιση, ωστόσο, όταν μιλάμε για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου το θέαμα μπορεί να… περιμένει.

Κι αυτό γιατί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, από εκεί που είχε εξελιχθεί σε περιφερόμενο ποδοσφαιρικό «θίασο» στα προκριματικά του Euro 2016, μένοντας εκτός της τελικής φάσης με τον πλέον ντροπιαστικό τρόπο, πλέον έχει αρχίσει να θυμίζει και πάλι ομάδα, κάνοντας, έστω και χωρίς να εντυπωσιάσει, το «2 στα 2» στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη», χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της, επιβλήθηκε την Παρασκευή με 2-0 της Κύπρου στο «Καραϊσκάκη» για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου κι έτσι έφτασε τους έξι βαθμούς, συγκατοικώντας στην κορυφή του γκρουπ με το Βέλγιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άνοιξε το σκορ με τον Μήτρογλου στο 12ο λεπτό (σ’αυτήν την φάση οι Κύπριοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ), με τον Μάνταλο να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του Σκίμπε στο 42′ με ψιλοκρεμαστό σουτ, γράφοντας το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στα άλλα ματς του ομίλου οι Βέλγοι έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στη Βοσνία, παίρνοντας τη νίκη με το εμφατικό 4-0, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε το Λιχτενστάιν του Γιβραλτάρ

.Ελλάδα-Κύπρος 2-0 Γκολ: 12′ Μήτρογλου, 42′ Μάνταλος 

Κίτρινες: Μυτίδης (Κύπρος), Χαραλάμπους (Κύπρος)

Ελλάδα: Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Φορτούνης, Μήτρογλου, Μπακασέτας (78′ Χολέμπας), Τοροσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος και Σταφυλίδης (70′ K.Παπαδόπουλος).

Κύπρος: Παναγής, Δημητρίου, Λαϊφη, Τζούνιορ, Χαραλάμπους, Λαμπάν, Αρτυματάς, Κάστανος, Χαραλαμπίδης (66′ Χριστοφή), Εφραίμ, Μυτίδης

 

Η βαθμολογία στον όμιλο:

1.Βοσνία 3 (5-0)

2.Ελλάδα 3 (4-1)

3.Βέλγιο 3 (3-0)

4.Γιβραλτάρ 0 (1-4)

5.Κύπρος 0 (0-3)

6.Εσθονία 0 (0-5)

Διαφήμιση
Διαφήμιση