HomeLife & StyleΚρουαζιέρα με διάσημους έρχεται σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2017

Κρουαζιέρα με διάσημους έρχεται σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2017

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Kρουαζιέρα 2.500 επιβατών, ανάμεσα στους οποίους θα περιλαμβάνονται διάσημοι από τον χώρο του αθλητισμού και τη τηλεόρασης, οργανώνει το τουριστικό πρακτορείο και τουρ οπερέιτορ Lee’s Travel Group με το νέο brand του Forever Cruises. Στα λιμάνια που θα προσεγγίσει η κρουαζιέρα με τα «λαμπερά» ονόματα, περιλαμβάνεται η Σαντορίνη και η Μύκονος.

Η βρετανική Lee’s Travel, η οποία δραστηριοποιούνταν μέχρι σήμερα στην Ασία, περιγράφει τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα ως ένα ταξίδι «πάρτυ πολυτελείας», το οποίο θα εκτελεσθεί από το κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas της Royal Caribbean με αναχώρηση στις 11 Ιουνίου του 2017 και με διάρκεια 7 διανυκτερεύσεων.

Στο κομμάτι διασκέδασης περιλαμβάνεται μουσική από κορυφαίους ράπερ και DJ, ενώ στους επιβεβαιωμένους επιβάτες θα είναι σταρ από τις τηλεοπτικές σειρές Made in Chelsea και The Only Way is Essex.

Η κρουαζιέρα έχει τίτλο «Anchored» και στοχεύει στην προσέλκυση επιβατών ηλικίας από 20 έως 35 ετών σε μια προσπάθεια να πεισθούν άτομα νεαρής ηλικίας για διακοπές κρουαζιέρας καθώς τα σύγχρονα πλοία είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν διασκέδαση, μοιάζοντας με κινούμενα κλαμπ.

Ωστόσο, όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα περάσουν από έλεγχο, επισημαίνει ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Lee’s Travel, David Tan.Το Jewel of the Seas θα αναχωρήσει για κυκλικό ταξίδι από τη Ρώμη, με προσεγγίσεις σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κάννες, Μόντε Κάρλο. Η διανυκτέρευση στη Μύκονο θα περιλαμβάνει είσοδο στο κλαμπ Cavo Paradiso.

Στόχος, σύμφωνα με τον κ. Tan, είναι να επιτευχθεί αναλογία γυναικών ανδρών 70/30, καθώς αυτό είναι το μοντέλο των πιο αποκλειστικών, πολυτελών πάρτυ. Περισσότερες αντίστοιχες κρουαζιέρες προγραμματίζονται και στο μέλλον, που θα περιλαμβάνουν την Καραϊβική.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 699 λίρες για 4 άτομα που μοιράζονται μια εσωτερική καμπίνα, περιλαμβάνει διατροφή και διασκέδαση με διαθέσιμα πακέτα για ποτά.

Ήδη έχουν πωληθεί 30 πακέτα και έχουν υποβληθεί 500 αιτήσεις από ενδιαφερόμενους.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση