HomeΚΡΗΤΗΑύριο οι απολογίες του ζευγαριού για τον «βράχο» της ηρωίνης

Αύριο οι απολογίες του ζευγαριού για τον «βράχο» της ηρωίνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική τους εκδοχή για το δέμα με τον «βράχο» της ηρωίνης, βάρους 150 γραμμαρίων, αναμένεται να δώσουν κατά την αυριανή απολογία τους ενώπιον του ανακριτή, οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση.

Η 32χρονη γυναίκα και οι δύο άνδρες 34 και 38 χρόνων αντίστοιχα, οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Και οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο Παρασκευή, οπότε και θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή.

HROINH-DEMA-KTEL-1

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετές βδομάδες όταν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης είχαν πληροφορίες για την δράση του 34χρονου και της 32χρονης στο Ηράκλειο για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αρχές έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τους δράστες και χθες τους είδαν να πηγαίνουν στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου προκειμένου να παραλάβουν ένα δέμα.

Το δέμα ήταν «ασυνόδευτο» με τον 34χρονο και την 32χρονη να πηγαίνουν στην αποθήκη του υπεραστικού ΚΤΕΛ προκειμένου να το παραλάβουν.

Μόλις το παρέλαβαν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και να τους υποβάλουν σε έρευνα.

Τότε διαπίστωσαν πως μέσα στο δέμα υπήρχαν 150 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου.

Παράλληλα, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 250 ευρώ σε μετρητά αλλά και δύο κινητά τηλέφωνα.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες από τις αρχές οι οποίοι διαπίστωσαν πως τόσο ο 34χρονος όσο και η 32χρονη είχαν τον ρόλο του… μεταφορέα των ναρκωτικών.

Είχαν λάβει εντολή από 60χρονο – ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές του Δομοκού – για να πάνε στο υπεραστικό ΚΤΕΛ και να παραλάβουν το δέμα.

Μάλιστα, το δέμα – είχαν την εντολή – να το μεταφέρουν στο σπίτι ενός 38χρονου στο Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί αμέσως πήγαν στο σπίτι του 38χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, δυο αποδείξεις τραπεζικής συναλλαγής αλλά και 400 ευρώ σε μετρητά τα οποία προέρχονται από την διακίνηση ναρκωτικών.

Τόσο οι «μεταφορείς» όσο και ο 38χρονος συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση