HomeΚΡΗΤΗΣτο πλευρό των συνταξιούχων και η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Στο πλευρό των συνταξιούχων και η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό των συνταξιούχων που ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις την ερχόμενη Πέμπτη τάσσεται με ανακοίνωσή της και η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, η διοίκηση της οποίας παράλληλα καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ με χημικά σε βάρος συνταξιούχων στην Αθήνα.

Στη σχετική ανακοίνωση η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων υπογραμμίζει:

΄΄ Το «ταξικό πρόσημο» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά αφού χρησιμοποίησε τη γνώριμη μέθοδο της καταστολής και των χημικών ενάντια στους συνταξιούχους που διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στις συντάξεις τους.

Η Ένωση Ιδιωτιών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει την τρομοκρατία και την επίθεση κατ΄εντολή της κυβέρνησης των δυνάμεων καταστολής. Έχουμε πείρα και εμπειρία  ότι η καταστολή πάει χέρι – χέρι με την υλοποίηση αντιλαϊκών αντεργατικών πολιτικών. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο να οργανωθούν στο κλαδικό τους σωματείο.

Να διεκδικήσουμε αυξήσεις στους μισθούς, αναπλήρωση των απωλειών μας και να απαντήσουμε αγωνιστικά μαζί με τους συνταξιούχους, με τους άνεργους, τους απλήρωτους εργαζόμενους, στον νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση-Ε.Ε.- επιχειρηματικοί όμιλοι.

Να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Κυριακή 9/10/2016 στις 11.00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου΄΄.

Διαφήμιση
Διαφήμιση