Η κρητική κουζίνα σε ενημερωτική ημερίδα στο Επιμελητήριο Λασιθίου
“Σήματα «Κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο»-Εργαλεία συνεργασίας & ανάπτυξης” είναι το θέμα της ενημερωτικής ημερίδας που πραγματοποιείται μεθαύριο Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λασιθίου.
Την ημερίδα διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης, Π.Ε Λασιθίου και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙ∆ΑΣ»
17:00 – 17:30 Προσέλευση – Έναρξη
17:30 – 18:15 Χαιρετισµοί
• Πελαγία Πετράκη – Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου
• Μανόλης Χνάρης – Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύµπραξης Περιφέρειας Κρήτης
• Μιχάλης Βαµιεδάκης – Εντεταλµένος Σύµβουλος Τουρισµού Περιφέρειας Κρήτης
• Θωµάς Χαριτάκης – Πρόεδρος Επιµελητηρίου Λασιθίου
• Μανόλης Βαρκαράκης – Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου
18:15 – 18:30 «Η φιλοσοφία και η διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων και των
επιχειρήσεων µε το σήµα «κρήτη» – ∆ρ Αλέξανδρος Στεφανάκης,
Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτηµάτος Κρήτη & Αντιπρόεδρος ∆Σ
Αγροδιατροφικής Σύµπραξης Περιφέρειας Κρήτης
18:30 – 18:45 «Σήµα «κρητική κουζίνα», η γαστρονοµική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα
Πρότυπο» – Βίκυ Νταγιαντά, Αγροδιατροφική Σύµπραξη Περιφέρειας
Κρήτης
18:45 – 19:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση – Κλείσιµο ηµερίδας