HomeΚΟΣΜΟΣSerial killer σε νοσοκομείο της Ιαπωνίας: Σκότωσε 48 ηλικιωμένους

Serial killer σε νοσοκομείο της Ιαπωνίας: Σκότωσε 48 ηλικιωμένους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν μπορούν αλλιώς να εξηγήσουν τους θανάτους 48 ηλικιωμένων στο νοσοκομείο Ογκούτσι της Γιοκοχάμα οι ιαπωνικές αρχές. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, οι υποψίες ξεκίνησαν μετά τους θανάτους των Sozo Nishikawa και Nobuo Yamaki, 88 ετών και οι δύο, οι οποίοι πέθαναν μυστηριωδώς στις 18 και 20 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

Έπειτα από αυτοψία που έγινε και στους δύο ηλικιωμένους οι Αρχές ανακάλυψαν ότι τους είχε χορηγηθεί ενδοφλέβια απολυμαντικό. Κατά τις έρευνές τους, μάλιστα, βρήκαν τρυπημένες σακούλες ορών, γεγονός που ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις υποψίες τους για δηλητηρίαση και δολοφονία.

Οι ιαπωνικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα και ήρθαν αντιμέτωποι με άλλους 46 θανάτους ηλικιωμένων οι οποίοι είχαν πεθάνει από τον περασμένο Ιούλιο στον ίδιο όροφο και στην ίδια πτέρυγα του ίδιου νοσοκομείου. Μάλιστα όπως προκύπτει από τα στοιχεία, το πιθανότερο είναι ότι όλοι τους δηλητηριάστηκαν με απολυμαντικό.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να προέρχεται μέσα από το νοσοκομείο καθώς τα δύο τελευταία θύματα δηλητηριάστηκαν κατά την περίοδο τριήμερης αργίας και ενώ στο νοσοκομείο βρισκόταν μόνο το προσωπικό ασφαλείας και ένας φύλακας, ενώ η είσοδος ήταν κλειστή για το κοινό.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση