HomeΣΠΟΡΔεύτερη εκτός έδρας νίκη το Ατσαλένιο

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη το Ατσαλένιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πήρε το «διπλό» με 1-2 επί της Θύελλας Ραφήνας

ην δεύτερη εκτός έδρας νίκη πήρε ο ΠΟΑ επικρατώντας με 1-2 της Θύελλας στην Ραφήνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το σκορ για την ομάδα του Ατσαλένιου άνοιξε ο Πετράκης με κεφαλιά στο 15’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρουμπάκη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 33’ με τον Χαρακτίδη ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιαγκιόζη. Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η ισοφάριση για την Θύελλα ήρθε πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά του Μανουσάκη. Στο 65’ ο Τριανταφύλλου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Θύελλας αλλά λίγα λεπτά αργότερα  κατάφερε  να κάνει το 1-2 για τον ΠΟΑ.  Το Ατσαλένιο έφτασε τους εννέα βαθμούς στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Θύελλα Ραφήνας: Παπαδόπουλος, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Αφράτης(60’ Ανδρεαδάκης – 66’ Δημητρίου), Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Βρεττός, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι(80’ Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης(70’ Χαρίτος), Τριανταφύλλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση