HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕξερράγη το iPhone 7 Plus λίγο πριν φθάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη του

Εξερράγη το iPhone 7 Plus λίγο πριν φθάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άγιο είχε ο παραλήπτης ενός iPhone 7 Plus ο οποίος αν και περίμενε πώς και πώς το νέο του κινητό, αυτό εξερράγη κατά τη μεταφορά του.

«Κάτι συνέβη μεταξύ του εργοστασίου και παράδοσης», δήλωσε ο χρήστης.

Ο χρήστης του Reddit Kroopthesnoop, ανέβασε τις εικόνες από το κατεστραμμένο iPhone το οποίο όπως φαίνεται έχει διαλυθεί εντελώς.

iphone 7 ekriksi2

Το iPhone εξερράγη ενώ βρισκόταν ακόμα στο κουτί του ενώ η ιστορία του φαίνεται πιστευτή, καθώς ο χρήστης δεν ισχυρίζεται ότι καταστράφηκε η περιουσία του από τη συσκευή, αλλά ούτε φαίνεται να του έχει βάλει ο ίδιος επίτηδες φωτιά.

Ο συνεργάτης του, βρίσκεται σε επαφή με εκπρόσωπο της εταιρείας στο Τέξας ώστε αν δουν τι ακριβώς πήγε στραβά με το κινητό.

Αρκετοί πάντως είναι εκείνοι που φαίνεται να φοβούνται ότι τα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο συγκεκριμένο iPhone πιθανόν να επηρεάσει και άλλα smartphone της Apple.

Το είδος της μπαταρίας που χρησιμοποιείται στο iPhone και σε άλλες συσκευές είναι σχεδόν πάντα ασφαλές, αλλά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνο – εάν η μπαταρία έχει τρυπηθεί, διότι τότε θα μπορούσε να εκραγεί ή να πάρει φωτιά.

iphone 7 ekriksi3

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση