HomeΣΠΟΡΤι αναμένεται να δούμε στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.

Τι αναμένεται να δούμε στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

fasoylakis

 

 

Του Ευθύμη Φασουλάκη

Το Σαββατοκύριακο 1-2/10 , θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική της Superleague. Μια αγωνιστική στον απόηχο των ευρωπαϊκών παιχνιδιών της Πέμπτης και στην οποία ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
Ας δούμε αναλυτικά για κάθε παιχνίδι , την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες καθώς και μια πρόβλεψη για την έκβαση του.

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα : Η αγωνιστική ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου ,με την αναμέτρηση των Φαιάκων με τον ΠΑΣ . Και οι 2 ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα , οι γηπεδούχοι , από ήττα στην Λιβαδειά , ενώ οι φιλοξενούμενοι από εντός έδρας ισοπαλία με τον Πλατανιά. Η Κέρκυρα στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ , εκμεταλλεύτηκε την έδρα της , όμως ο ΠΑΣ , είναι ποιοτικότερη ομάδα και εκτός απροόπτου , θα αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Πρόβλεψη : Χ2

Λεβαδειακός- ΑΕΛ : Οι Βοιωτοί , στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς , στοχεύουν και σε μια δεύτερη νίκη , στην προσπάθεια τους να αναρριχηθούν στην βαθμολογία . Όμως , απέναντι τους , θα βρουν την ΑΕΛ , που θα αγωνιστεί με την ψυχολογία στα ύψη , μετά την σπουδαία νίκη της επί του Ολυμπιακού . Ο Λεβαδειακός αν εκμεταλλευτεί το κακό πρόσωπο που δείχνει η ΑΕΛ εκτός ( εύκολη ήττα από Κέρκυρα ) , ίσως πάρει αποτέλεσμα , αλλά η πλάστιγγα γέρνει προς την ομάδα του Αναστασιάδη.
Πρόβλεψη : Χ2

Ηρακλής – Πανιώνιος : Δύο πολύ καλές και μαχητικές ομάδες θα αναμετρηθούν το βράδυ του Σαββάτου στο Καυταντζόγλειο. Ο Γηραιός , που διαψεύδει όλες τις προβλέψεις έως τώρα , με αποκορύφωμα την ισοπαλία που απέσπασε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ , αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο . Οι Κυανέρυθροι , παρά την ήττα-σοκ από την Βέροια , διαθέτουν μια πολύ ποιοτική ομάδα που έχει την δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα , εφόσον η μεσοεπιθετική της γραμμή που είναι κομβικής σημασίας , βρεθεί σε καλή μέρα. Συνεπώς δεν χωράνε σαφείς προβλέψεις για την έκβαση του παιχνιδιού, πέραν από ότι θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον.
Πρόβλεψη : 1Χ2

Βέροια – ΠΑΟΚ : Το πρόγραμμα της Κυριακής ,ανοίγει με την αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ . Σε αυτήν την περίπτωση το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Ο Δικέφαλος , παρά την ενδεχόμενη κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης , έχει την ποιότητα να κερδίσει πολύ εύκολα αυτό το παιχνίδι , στην προσπάθεια του να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.
Πρόβλεψη : 2

Παναθηναϊκός- Αστέρας Τρίπολης : Σπουδαίο παιχνίδι , το απόγευμα της Κυριακής , με τον ΠΑΟ να αντιμετωπίζει στην Λεωφόρο , τον Αστέρα Τρίπολης , στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του . Οι Πράσινοι που προέρχονται από 2 σερί αρνητικά αποτελέσματα , θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή . Χουλτ , Ιβανόφ και Γουακάσο , επιστρέφουν , σε σχέση με το ματς με την Θέλτα και ο ΠΑΟ έχει την ποιότητα αλλά και οφείλει να πάρει την νίκη . Ο Αστέρας είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό ως τώρα , αλλά δύσκολα , θα πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Πρόβλεψη : 1

Πλατανιάς – Παναιτωλικός : Οι Χανιώτες που κάνουν πορεία πρωταθλητισμού αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό που προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟ την προηγούμενη αγωνιστική. Έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν μια νίκη στην έδρα τους κόντρα σε έναν ισοδύναμο αντίπαλο και να παραμείνουν στην κορυφή και φιλοδοξούν να το πετύχουν με την στήριξη του κόσμου τους. Ο Παναιτωλικός έδειξε ότι έχει την ποιότητα να πάρει αποτέλεσμα και όλα θα κριθούν στο γήπεδο.
Πρόβλεψη : 1Χ

Ολυμπιακός- ΑΕΚ : Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής . Ο Ολυμπιακός προέρχεται από 2 σερί ήττες με την πίεση στους παίκτες και τον Μπέντο να είναι μεγάλη. Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να πάει μόνη πρώτη και στο +3 από τους Πειραιώτες , εξαιτίας της ισοπαλίας με τον Ηρακλή. Ένα μεγάλο παιχνίδι στο οποίο δεν χωράνε προγνωστικά . Για τον Δικέφαλο αρνητικό είναι η κακή κατάσταση των Αλμέιδα και Μάνταλου ενώ για τον ΟΣΦΠ , η κακή ψυχολογία που υπάρχει από τα τελευταία αποτελέσματα . Περιμένουμε να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο ελπίζουμε ότι θα κερδίσει ο καλύτερος.
Πρόβλεψη : 1Χ2

Ξάνθη – Ατρόμητος : Το πρόγραμμα της αγωνιστικής , κλείνει την Δευτέρα , με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο. Oι Ακρίτες , με το Χ που απέσπασαν στην Τούμπα έδειξαν για πρώτη φορά φέτος κάτι από την μαχητικότητα που τους διέκρινε τις προηγούμενες περιόδους. Ο Ατρόμητος , από την άλλη , μετά την αποπομπή του Δέλλα πέτυχε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Αστέρα και θέλει να συνεχίσει έτσι . Μοιρασμένες οι πιθανότητες , με ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Περιστεριώτες λόγω μεγαλύτερης ποιότητας .
Πρόβλεψη : Χ2

Αυτά πρόκειται να δούμε στην 6η αγωνιστική , ξεχωρίζει το ντέρμπι του Καραϊσκάκης , αλλά και οι αναμετρήσεις των ομάδων της κορυφής , μέσα στις οποίες ανήκει και ο Πλατανιάς , η ευχάριστη έκπληξη ως τώρα και μένει να δούμε πόσο θα αντέξει ακόμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση