HomeΚΡΗΤΗΘύματα ασυνείδητων…τα προστατευόμενα Κρι-Κρι της Κρήτης

Θύματα ασυνείδητων…τα προστατευόμενα Κρι-Κρι της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύματα ασυνείδητων κυνηγών έπεσαν αγριοκάτσικα της Κρήτης (Κρι-Κρι), οι οποίοι τα σκότωσαν και στη συνέχεια τα έσφαξαν, υπερηφανευόμενοι για το “επίτευγμα” τους.

kri-kri1

Μάλιστα δεν αρκέστηκαν στην αποτρόπαια πράξη τους, μια και τα αγριοκάτσικα της Κρήτης αποτελούν σύμβολο του νησιού και το κυνήγι τους απαγορεύεται αυστηρά, αλλά έβγαλαν φωτογραφίες, αναρτώντας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να γίνει γνωστό το κατόρθωμα τους σε όλους.

kri-kri

Σε ανακοίνωση της η Ζωόφιλη Δράση αναφέρει:

“KAΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ, ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ, ΤΟ ΚΡΙΚΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ, ΕΣΦΑΞΑΝ, ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK.

ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΖ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ”

Διαφήμιση
Διαφήμιση