HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του ηλικιωμένου που τον έσφαξαν για 100 ευρώ

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του ηλικιωμένου που τον έσφαξαν για 100 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα η δίκη για την άγρια δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη τον Αύγουστο του 2015 από δύο νεαρούς Βούλγαρους… για 100 ευρώ.

Η δίκη ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου με την ακροαματική διαδικασία να διακόπτεται, λόγω της έντασης, που υπήρξε με συγγενείς του άτυχου ηλικιωμένου, που καταφέρθηκαν εναντίον του ενός εκ των κατηγορουμένων.

Επίσης η σύνθεση του δικαστηρίου είχε ανακοινώσει ότι δε μπορούσαν να εκδώσουν απόφαση, χωρίς προηγουμένως να έχουν στα χέρια τους το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων σχετικά με στοιχεία και αποτυπώματα, που είχαν εντοπιστεί στο σπίτι του 71χρονου κι έτσι προχώρησαν στη διακοπή της δίκης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε μόνος ο ένας εκ των δύο, ο 22χρονος Βούλγαρος, δεδομένου ότι ο δεύτερος ήταν ανήλικος κατά την τέλεση του φονικού και θα δικαστεί από το δικαστήριο ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έδρας είχε προτείνει την ενοχή του 22χρονου Βούλγαρου, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία του Όθωνα Ανδρουλιδάκη βάναυση.

Πάντως ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του ρίχνει το φονικό στον συγκατηγορούμενο του, όπως επίσης κάνει κι αυτός από την πλευρά του προς τον 22χρονο ομοεθνή του.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του 71χρονου, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο κρεβάτι του κοιμόταν.

Ο 71χρονος όμως τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει.

Τότε οι δύο Βούλγαροι του έκλεισαν το στόμα με ένα μαξιλάρι και χωρίς κανένα δισταγμό του κατάφεραν 57 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να ρίξουν τη δολοφονία ο ένας στον άλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση