HomeΣΠΟΡΑΕΚ Ηρακλής 0-0

ΑΕΚ Ηρακλής 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον Ηρακλή και να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της Super League, όμως φαίνεται πως ζαλίστηκε και μόνο από την ιδέα και με το 0-0 κόντρα στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, απλά έπιασε στους 7 βαθμούς τους Παναθηναϊκό και Πλατανιά.

Με τον Πέκχαρτ στην κορυφή και τριάδα πίσω του τους Βάργκας, Πατίτο και Μπακασέτα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να απειλήσει από τον άξονα την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Κετσπάγια που εντόπισε το πρόβλημα της ομάδας του, προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να το διορθώσει, κάνοντας δύο αλλαγές από τα αποδυτήρια, με τους Χριστοδουλόπουλο και Πλατέλλα να παίρνουν τις θέσεις των Πέκχαρτ και Βάργκας.

Οι «κιτρινόμαυροι», παρότι έγιναν πιο επιθετικοί, δεν κατάφεραν να και πάλι να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες που θα τους επέτρεπαν να πετύχουν κάποιο γκολ και να φτάσουν στη νίκη.

Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής θέλησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις και σε κάποιες περιπτώσεις ανησύχησε την άμυνα της ΑΕΚ, όχι όμως και τον Ανέστη, ο οποίος ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο.

Το 0-0 κρατά την Ένωση στην πρώτη θέση, έχοντας όμως στο πλευρό της τους Παναθηναϊκό και Πλατανιά, οι οποίοι έχουν επίσης 7 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

AEK (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Σιμόες (72΄ Αραβίδης), Γιόχανσον, Βάργκας (46΄ Πλατέλλας), Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ (46΄ Χριστοδουλόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Λάμπρου (60΄ Ζιαμπάρης), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (54΄ Πασάς), Περόνε (83΄ Λουκίνας).

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: Σιμόες, Μπακασέτας – Κούρος, Μπαρτολίνι Περόνε, Χουάντερσον, Αγγελόπουλος