HomeΚΟΣΜΟΣΈξι τραυματίες από τα πυρά σε εμπορικό κέντρο στο Χιούστον

Έξι τραυματίες από τα πυρά σε εμπορικό κέντρο στο Χιούστον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά σήμερα σε ένα εμπορικό κέντρο του Χιούστον, έκαναν γνωστό οι πυροσβεστικές δυνάμεις προτού εξουδετερωθεί από τα μέλη των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

Η σοβαρότητα των τραυμάτων των θυμάτων ποικίλλει, καθώς ορισμένοι εξ αυτών τραυματίστηκαν από θραύσματα, άλλοι τραυματίστηκαν από σφαίρες, διευκρίνισε η ο Ρίτσαρντ Μαν, ένας εκπρόσωπος Τύπου των πυροσβεστών.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία, επισημαίνεται.

Ο φερόμενος δράστης «τραυματίστηκε από τους αστυνομικούς. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία ενός άλλου ενόπλου» διευκρίνισε η αστυνομία του Χιούστον.

Το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 06.30 τοπική ώρα (14.30 ώρα Ελλάδας) έξω από το εμπορικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση των οδών Ουεσλέιγιεν και Μπισονέτ.

Ο ένοπλος δεν διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς πυροτεχνουργοί της αστυνομίας ήθελαν να επιβεβαιώσουν ότι δεν έφερε πάνω του εκρηκτικά, υπογράμμισε ο Μαν.

«Δεν συνιστά πλέον κίνδυνο για τους πολίτες» τόνισε ο Μαν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο σημείο.

Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα προβάλλουν εικόνες από έναν χώρο στάθμευσης σε μια περιοχή με καταστήματα, όπου έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα, όπως επίσης και οχήματα πάνω στα οποία είναι εμφανή τα σημάδια από τις σφαίρες. Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να αποφύγουν την περιοχή.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση