HomeΚΡΗΤΗΗ κρητική κουζίνα και το κρητικό μπακάλικο αντικείμενο ημερίδας στο Επιμελητήριο Λασιθίου

Η κρητική κουζίνα και το κρητικό μπακάλικο αντικείμενο ημερίδας στο Επιμελητήριο Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Σήματα «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο»-Εργαλεία συνεργασίας & ανάπτυξης” διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης Π.Ε Λασιθίου & η

Αγροδιατροφική Σύμπραξη την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λασιθίου.

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙ∆ΑΣ»

17:00 – 17:30 Προσέλευση – Έναρξη

17:30 – 18:15 Χαιρετισµοί

• Πελαγία Πετράκη – Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου

• Μανόλης Χνάρης – Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύµπραξης Περιφέρειας Κρήτης

• Μιχάλης Βαµιεδάκης – Εντεταλµένος Σύµβουλος Τουρισµού Περιφέρειας Κρήτης

• Θωµάς Χαριτάκης – Πρόεδρος Επιµελητηρίου Λασιθίου

• Μανόλης Βαρκαράκης – Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου

18:15 – 18:30 «Η φιλοσοφία και η διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων και των

επιχειρήσεων µε το σήµα «κρήτη» – ∆ρ Αλέξανδρος Στεφανάκης,

Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτηµάτος Κρήτη & Αντιπρόεδρος ∆Σ

Αγροδιατροφικής Σύµπραξης Περιφέρειας Κρήτης

18:30 – 18:45 «Σήµα «κρητική κουζίνα», η γαστρονοµική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα

Πρότυπο» – Βίκυ Νταγιαντά, Αγροδιατροφική Σύµπραξη Περιφέρειας

Κρήτης

18:45 – 19:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση – Κλείσιµο ηµερίδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση