HomeLife & StyleΟ νυσταγμένος πρίγκιπας Τζορτζ δεν είχε όρεξη για χειραψίες…

Ο νυσταγμένος πρίγκιπας Τζορτζ δεν είχε όρεξη για χειραψίες…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι διπλωματικές επαφές είναι δύσκολη υπόθεση για έναν τρίχρονο, όταν έχει προηγηθεί υπερατλαντική πτήση.

Αυτό το έμαθε για τα καλά ο Τζάστιν Τρουντό, όταν απέμεινε γονατισμένος με απλωμένο το χέρι, περιμένοντας μάταια να ανταλλάξει χειραψία με τον πρίγκιπα Τζορτζ, μπροστά στις κάμερες.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ έφτασαν στον Καναδά, στην πρώτη «βασιλική» επίσκεψή τους με τα δύο τους παιδιά. Αν και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, μόλις 16 μηνών, δεν αντέδρασε ιδιαίτερα, καθώς την κρατούσε αγκαλιά η μητέρας της. Ο πρίγκιπας Τζορτζ από την άλλη, τον οποίο κρατούσε από το χέρι ο πατέρας του, ήταν εμφανώς κουρασμένος και νυσταγμένος μετά από την κουραστική πτήση.

Αυτό φάνηκε να διαφεύγει από τον Καναδό πρωθυπουργό, ο οποίος θέλησε να χαιρετίσει τον μικρό γαλαζοαίματο. Γονάτισε, άπλωσε το χέρι του, αλλά ο πρίγκιπας Τζορτζ έτριβε τα μάτια του από τη νύστα και δεν είχε καμία όρεξη για χειραψίες.

Δεν ήταν ο πρώτος ηγέτης που δεν φάνηκε να ενθουσιάζει τον πρίγκιπα Τζορτζ. Τον περασμένο Απρίλιο, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε συναντήσει το τρίχρονο αγόρι με τον τρίτο στη διαδοχή του θρόνου να φορά τη ρόμπα του και να μην φαίνεται να εντυπωσιάζεται από το γεγονός ότι είχε μπροστά του τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αυτή πάντως ήταν μία τις λίγες στιγμές που ο Τζορτζ και η Σάρλοτ αναμένεται να εμφανιστούν δημόσια στον Καναδά, κατά την επίσκεψη, καθώς θα περάσουν τον περισσότερο καιρό με την νταντά τους.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση