HomeΚΡΗΤΗΤη Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη για το αιματηρό περιστατικό στη Σητεία

Τη Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη για το αιματηρό περιστατικό στη Σητεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη στο Αυτόφωρο δικαστήριο Λασιθίου για το αιματηρό περιστατικό στον Κουτσουρά της Σητείας με κατηγορούμενο έναν 32χρονο ο οποίος πυροβόλησε στο πρόσωπο έναν 31χρονο συγχωριανό του.

Ο 32χρονος πέρασε χθες το κατώφλι του δικαστηρίου όπου  και ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσής του.

Εξαιτίας της παρέλευσης του ωραρίου η δίκη διεκόπη και αναμένεται να συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 32χρονος αρχικά έφερε στην πλάτη του ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίως ωστόσο λίγο πριν έναρξη της δίκης έγινε αίτημα για αλλαγή κατηγορίας και έγινε δεκτό.

Ο 32χρονος πλέον κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η αιτία του αιματηρού επεισοδίου

Οι προσωπικές διαφορές ανάμεσα στον δράστη και το θύμα ήταν η αιτία των ιδιαίτερα τεταμένων σχέσεων των δύο ανδρών, ενώ η τελευταία συνάντησή τους «άναψε ιδιαίτερα τα αίματα», με αποτέλεσμα ο 32χρονος – ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα – να βγάλει μια κυνηγετική καραμπίνα και να πυροβολήσει τον 31χρονο.

Ο 31χρονος που χτυπήθηκε στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία των συνεχιζόμενων καβγάδων των δύο ανδρών είναι μία γυναίκα. Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του θύματος, η οποία πλέον συζεί με το δράστη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση