HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη η εκδήλωση «DOGS 2016 – Αγαπάμε τα ζώα και το δείχνουμε!»

Επιτυχημένη η εκδήλωση «DOGS 2016 – Αγαπάμε τα ζώα και το δείχνουμε!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες το «Dogs 2016 – Aγαπάμε τα ζώα και το δείχνουμε». Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Πάρκο Γεωργιάδη, στο Ηράκλειο Κρήτης και απόλαυσε όμορφες στιγμές με τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου.

DOGS1

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Ινιωτάκης, εκπρόσωποι των φιλοζωικών οργανώσεων «Ζωφόρος», «Ζωόφιλη δράση» και «Σείριος» και εξειδικευμένοι επιστήμονες.

DOGS

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δεκάδες καλλωπισμένα σκυλιά από το Faidra’s Groomming, που τα παρουσίαζαν με χαρά στο κοινό οι ιδιοκτήτες τους.

Την εκδήλωση οργάνωσαν η Επικοινωνίες Κρήτης Ε.Π.Ε. και η Εκδοτική Κρήτης – Νεκτάριος Σερμάκης, ενώ έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Ιδιαίτερα όμορφη στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε η υιοθεσία σκυλιών από τους παρευρισκόμενους. Τα προς υιοθεσία ζώα είχαν φέρει οι φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης.

DOGS3

Την πρωτοβουλία αυτή στήριξαν με τη συμμετοχή τους γνωστές επιχειρήσεις, στις οποίες αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Με την ουσιαστική τους συμβολή βοήθησαν στη διάδοση και την ενίσχυση φιλοζωικών αισθημάτων, ιδιαίτερα στις νέες γενιές.

DOGS4 DOGS5

Διαφήμιση
Διαφήμιση