HomeΣΠΟΡΤι πρόκειται να δούμε στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Τι πρόκειται να δούμε στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

fasoylakis

 

 

Του Ευθύμη Φασουλάκη

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο , θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος . Θα διεξαχθούν 3 παιχνίδια το Σάββατο , 4 την Κυριακή , ενώ το πρόγραμμα της θα κλείσει Δευτέρα απόγευμα , με το ντέρμπι από τα παλιά , ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ηρακλή.

Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής με μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της κάθε μίας.

 

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς :  Ο Αγιαξ της Ηπείρου , προέρχεται από βαριά ήττα από τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο και θέλει με την δύναμη της έδρας του να επανέλθει στις νίκες.

Οι Χανιώτες όμως έχουν ξεκινήσει με 2/2 και με ψυχολογία στα ύψη και έτσι θα διεκδικήσουν αποτέλεσμα και στους Ζωσιμάδες για να συνεχίσουν το καλύτερο τους ξεκίνημα στα χρόνια που βρίσκονται στην Superleague.

Πρόβλεψη : Χ

 

Πανιώνιος- Βέροια :  Οι Νεοσμυρνιώτες , που έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά με 2 νίκες ,έχουν την ευκαιρία απέναντι στην Βέροια των χιλίων προβλημάτων να συνεχίσουν το πολύ καλό τους ξεκίνημα.
Η Βασίλισσα του Βορρά , είναι το αουτσάιντερ σε αυτήν την αναμέτρηση , αλλά επειδή έχει ήδη  2 ήττες θα προσπαθήσει για το καλύτερο .
Παρόλα αυτά , ο Πανιώνιος , με την ποιότητα που διαθέτει είναι το ακλόνητο φαβορί για την επικράτηση.

Πρόβλεψη : 1

 

Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός : Ο Παναιτωλικός που προέρχεται από νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο , αντιμετωπίζει τους Πράσινους που έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2 ευρείες νίκες .

Ο ΠΑΟ , είναι το φαβορί της αναμέτρησης , αν και έχει τις απουσίες των Λέτο και Σάμπα και κατά κάποιον τρόπο το μυαλό στην αναμέτρηση με την Θέλτα την Πέμπτη.

Όμως το πρωτάθλημα είναι σοβαρός στόχος για την ομάδα του Στραματσόνι και εκτός απροόπτου θα πάρει την νίκη .

Πρόβλεψη : 2

 

ΠΑΟΚ – Ξάνθη : Ο Δικέφαλος , αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι την Ξάνθη στην Τούμπα σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί.
Η Ξάνθη έχει δείξει πάρα πολύ κακό πρόσωπο ως τώρα και δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για απώλειες λόγω του -3 , η τύχη της αναμέτρησης μοιάζει προδιαγεγραμμένη.

Πρόβλεψη : 1

 

Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης : Δύο πολύ ποιοτικές ομάδες , που έχουν αρχίσει όμως άσχημα το πρωτάθλημα αναμετρώνται την Κυριακή στο Περιστέρι . Ο Ατρόμητος που είναι με υπηρεσιακό προπονητή , δεν θέλει να κάνει δεύτερη γκέλα στην έδρα του και ο Αστέρας να πάρει επιτέλους το πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Λεβαδειακός-Κέρκυρα : Ο Λεβαδειακός , με πολύ άσχημο ξεκίνημα , έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη  κόντρα σε μια ομάδα παρόμοιων δυνατοτήτων . Οι Φαίακες , μετά την σπουδαία νίκη κόντρα στην Λάρισα, μπορούν να διαψεύσουν και πάλι τα προγνωστικά αποσπώντας αποτέλεσμα στην Λιβαδειά.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Λάρισα –Ολυμπιακός : Σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι η ΑΕΛ , αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό . Η Λάρισα προέρχεται από 2 αρνητικά αποτελέσματα και θέλει με την βοήθεια του κόσμου της να πάρει μια σπουδαία νίκη . Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο όμως  , με τον Ολυμπιακό να ναι το φαβορί και να έχει την δυνατότητα και για το απαραίτητο ροτέισον ενόψει ΑΠΟΕΛ .

Πρόβλεψη : Χ2

 

ΑΕΚ – Ηρακλής : Άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι στο άκουσμα των ομάδων , αλλά με ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ  . Η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στον Ηρακλή , που η υπερ-προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό , του προξένησαν απώλειες που κάνουν ακόμα δυσκολότερο το έργο του  .

Πρόβλεψη : 1

 

Αυτό είναι το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής . Περιλαμβάνει αναμετρήσεις που δίνουν την δυνατότητα για να συνεχιστεί το καλό θέαμα που είδαμε τις προηγούμενες εβδομάδες και ελπίζουμε να γίνει αυτό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση