HomeΚΡΗΤΗΈκρυβαν το χασίς σε κέντρο διασκέδασης – Τρία αδέλφια στα χέρια των αρχών

Έκρυβαν το χασίς σε κέντρο διασκέδασης – Τρία αδέλφια στα χέρια των αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμα οικογενειακή… επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσαν οι αρχές του τόπου καθώς εντόπισαν και συνέλαβαν τρία αδέρφια στο Πέραμα.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η σύλληψη έγινε χθες από τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου  όταν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών έκαναν «έφοδο» στο κέντρο διασκέδασης που διατηρεί ένας 45χρονος στο Πέραμα και βρήκαν μέσα βαρέλια τα οποία ήταν γεμάτα με… χασίς!

20160923_203800

Η σύλληψη

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν στα γραφεία της αστυνομίας έφτασαν πληροφορίες για την δράση των τριών αδερφών ηλικίας 45, 42 και 35 χρόνων.

Οι αρχές έθεσαν υπό παρακολούθηση τους τρεις άνδρες και διαπίστωσαν ότι ο 42χρονος μαζί με τον 35χρονο φόρτωναν το χασίς στα αυτοκίνητά τους και τα μετέφεραν για να τα κρύψουν στο κέντρο διασκέδασης του 45χρονου.

Χθες αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν έφοδο στο κέντρο διασκέδασης όπου βρήκαν και κατάσχεσαν:

  • 7.380 γραμμάρια κάνναβης,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • 6 κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο 45χρονος στερείτο απαιτούμενης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση