HomeΣΠΟΡΜια ομάδα, μια παρέα, μια οικογένεια ο ΟΦΗ

Μια ομάδα, μια παρέα, μια οικογένεια ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ είναι μια οικογένεια και αυτό θα αποτελέσει το μεγάλο του όπλο στη φετινή χρονιά στην Football league.

Το καλό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην κρητική ομάδα, φαίνεται μέσα, αλλά και έξω απο το γήπεδο. Οι παίκτες είναι μια παρέα, μια οικογένεια, μέσα και έξω απο αυτό.

Μια ακόμη επιβεβαίωση του καλού κλίματος που υπάρχει στον ΟΦΗ, ήρθε στο «μπάρμπεκιου» που έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την Πέμπτη (22/9) το βράδυ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με αφορμή την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην όμορφη ομιλίτικη βραδιά το «παρών« έδωσαν ακόμη εκτός απο την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ (Πολεμαρχάκης, Ορφανάκης, Κουμαντάκης, Αποστολάκης, Ζερβάκης, Ανδριαδάκης), οι μέτοχοι του ΟΦΗ (Αντίπας Σηφάκης, Κώστας Αρχοντάκης, Γιάννης Φασουλάς, Παντελής Σαπουνάκης, Βασίλης Ζηδιανάκης, Γιώργος Πλουμάκης), γεγονός που έδειξε ότι ο ΟΦΗ και διοικητικά είναι «δεμένος» και ισχυρός.

Ακόμη, παρούσα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Δανδάλης, Σπυριδάκης, Αντωνακάκης, Καμπάκας), οι χορηγοί της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Σφακιανάκης και Νίκος Πλατάκης, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νικος Τζώρτζογλου με τον Γιώργο Βοζικάκη.

50 κιλά (!) κρέας ψήθηκαν στις ψησταριές που πήραν …φωτιά στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ και οι παίκτες της κρητικής ομάδας, πέρασαν μια «ζεστή» βραδιά, το …αλατοπίπερο της οποίας ήταν η παρουσία του κρητικού συγκροτήματος του Οφητζή λιράρη Γιώργου Γλυκοκόκαλου, ο οποίος έχει συνθέσει το ιδιαίτερα αγαπητό τραγούδι για τους φίλους του ΟΦΗ «90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής».

Ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος με τη λίρα του και ο Λευτέρης Χριστοδουλάκης με το λαγούτο του, εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη, με τους παίκτες του ΟΦΗ , σαν μια ωραία παρέα να τραγουδούν και να στέλνουν «μηνύματα» ότι η ομάδα αυτή έχει πια ξαναγίνει οικογένεια και αυτό φαίνεται μέσα και έξω απο το γήπεδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης διασκέδασε μαζί με τους παίκτες και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, ενώ τους υπογράμμισε τη σημασία αυτό το κλίμα, να διατηρηθεί όλη τη χρονιά, ώστε ο ΟΦΗ να επανέλθει εκεί που του αξίζειimg_5892bimg_58974444444444444

Διαφήμιση
Διαφήμιση