HomeLife & StyleΑγέλαστη η Άνιστον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό Τζολί- Πιτ

Αγέλαστη η Άνιστον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό Τζολί- Πιτ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα διεθνή Μέσα θέλουν τη Τζένιφερ Άνιστον να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση για τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί, που έσκασε σαν «βόμβα» το βράδυ της Τρίτης.

Αν κρίνουμε όμως από τις φωτογραφίες της πρώτης δημόσιας εμφάνισης της ηθοποιού μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου των Μπραντζελίνα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε έξω από το σπίτι της, αγέλαστη και σοβαρή ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η- άλλοτε πρόσχαρη- ηθοποιός, δεν χάρισε ούτε ένα χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα είχε χαμηλώσει το βλέμμα, κάτι που δεν συνηθίζει.

Ίσως με αυτόν το τρόπο θέλησε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χάρηκε από την κατάληξη του γάμου του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί. Θυμίζουμε, ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Κος και Κα Σμιθ» το 2005, όταν ο Πιτ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Άνιστον. Για χάρη της πανέμορφης Αντζελίνα, ο χολιγουντιανός σταρ εγκατέλειψε την Άνιστον. Έντεκα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, η Άνιστον φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω το παρελθόν και όλα όσα την είχαν πληγώσει.

aniston2

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση