HomeLife & StyleΔιαψεύδει η αστυνομία του Λ.Α ότι ερευνά για κακοποίηση τον Μπραν Πιτ

Διαψεύδει η αστυνομία του Λ.Α ότι ερευνά για κακοποίηση τον Μπραν Πιτ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαψεύδει η αστυνομία του Λος Αντζελες οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με καταγγελία κακοποίησης που έχει σχέση με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και τα παιδιά του, αναφέρει η εφημερίδα The Independent.

Σύμφωνα με το TMZ, ο χολιγουντιανός σταρ κατηγορείται για «σωματική και λεκτική βία» εναντίον των παιδιών του. Μάλιστα, το site αναφέρει πως ο 52χρονος Πιτ βρίσκεται «υπό έρευνα» από το αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ταξιδιού της οικογένειας με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο. Οπως αναφέρει το ΤΜZ  ο Μπραντ Πιτ κάποια στιγμή, όντας μεθυσμένος, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά, χωρίς να διστάσει να τα χτυπήσει. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο περίπου στις 8 μ.μ. και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Πιτ συνέχισε να είναι βίαιος προς τα παιδιά και αφότου κατέβηκαν -μάλιστα, προσπάθησε να αφήσει ένα στα φορτηγά καυσίμων».

H πηγή της αστυνομίας του Λος Άντζελες που μίλησε στον Independent διευκρίνισε τα εξής: «μας παίρνουν από το πρωί τηλέφωνο. Έχουμε επικοινωνήσει με τα αρμόδια γραφεία του τμήματος για το εάν ερευνούν καταγγελία κατά του ηθοποιού και η απάντηση είναι, όχι».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού ο Πιτ θεωρεί πολύ σοβαρά όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει ότι δεν χτύπησε τα παιδιά του. Είναι ατυχές το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν τον ξέρουν τον παρουσιάζουν με το χειρότερο δυνατό τρόπο».

The Independent

Διαφήμιση
Διαφήμιση