HomeLife & StyleΥπό αστυνομική έρευνα ο Μπραντ Πιτ για κακοποίηση των παιδιών του!

Υπό αστυνομική έρευνα ο Μπραντ Πιτ για κακοποίηση των παιδιών του!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν του φτάνει ο πόνος του για το διαζύγιο έχει να αντιμετωπίσει και την αστυνομία. Λίγα μόλις 24ωρα από την ανακοίνωση ότι η Αντζελίνα Τζολί θέλει διαζύγιο και ο Μπραντ Πιτ δέχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ ο διάσημος ηθοποιός ερευνάται από την αστυνομία του Λος Άντζελες καθώς την περασμένη εβδομάδα αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να είναι εντελώς μεθυσμένος και να βρίζει και να χτυπάει τα παιδιά του μέσα σε πτήση. Μάλιστα η ένταση συνεχίστηκε και όταν προσγειώθηκαν, με τον ηθοποιό να βρίσκεται σε παραλήρημα και να είναι πολύ βίαιος προς τα παιδιά.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού είπαν: «Είναι ατυχές το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν τον ξέρουν λένε τόσο αρνητικά πράγματα για εκείνον»

Ενδεχομένως πάντως το συμβάν στο αεροδρόμιο να είναι και το σοκαριστικό γεγονός στο οποίο αναφέρονται από χθες ξένες εφημερίδες και ώθησε την Τζολί να ζητήσει διαζύγιο…

Την περασμένη Δευτέρα όπως είναι γνωστό η Τζολί επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ζητώντας μάλιστα την πλήρη επιμέλεια και των έξι παιδιών τους.

Κύκλοι από το περιβάλλον του ηθοποιού λένε ότι ουδέποτε άσκησε οποιασδήποτε μορφής βία στα παιδιά του και πώς έχει πάρει το όλο θέμα «πολύ σοβαρά».

Η Τζολί από την πλευρά της λέει ότι η απόφασή της ελήφθη για το «καλό και την «υγεία» της οικογένειάς της».

Ο μάνατζέρ της είπε χαρακτηριστικά: «Η Αντζελίνα κάνει ό, τι είναι καλύτερο για το συμφέρον και τη φροντίδα των παιδιών της. Εκτιμά την κατανόηση όλων και αυτές τις δύσκολες στιγμές έχει την ανάγκη να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή».

Ο Μπραντ από την πλευρά του μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου είπε: «Είμαι πολύ λυπημένος από όλο αυτό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση