HomeΚΡΗΤΗΟι προσωπικές διαφορές όπλισαν το χέρι 32χρονου στη Σητεία-Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία

Οι προσωπικές διαφορές όπλισαν το χέρι 32χρονου στη Σητεία-Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέλησε να λύσει τις προσωπικές διαφορές που είχε με ένα συγχωριανό του, πυροβολώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο λόγος για έναν 32χρονο από τον Κουτσουρά Σητείας, ο οποίος πυροβόλησε έναν 31χρονο συγχωριανό του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε περιοχή του χωριού και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αιτία των συνεχιζόμενων καβγάδων των δύο ανδρών είναι μία γυναίκα και μάλιστα η πρώην σύζυγος του θύματος, η οποία πλέον συζεί με το δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Σητείας, καθώς θα μπορούσε να είχε συμβεί το μοιραίο…

Αμέσως μετά το συμβάν ο 32χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη, χθες (21.09.2016) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα ο 32χρονος ενώ βρισκόταν σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, και ένεκα προσωπικών διαφορών, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 31χρονο, με αποτέλεσμα το τραυματισμό του. Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Αστυνομικού Σταθμού Κουτσουρά, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 32χρονος. Ο 31χρονος διεκομίσθη σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λασιθίου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση