HomeΣΠΟΡΕπισήμως επ’ αόριστον, πρακτικά αναβολή δύο εβδομάδων στη Β’ Εθνική

Επισήμως επ’ αόριστον, πρακτικά αναβολή δύο εβδομάδων στη Β’ Εθνική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. της δεύτερης κατηγορίας * Έναρξη ολοταχώς στις 9 Οκτώβρη * Πενταμελής επιτροπή για τηλεοπτικά και κάμερεςΗ… μπάλα μπορεί να περιμένει μέχρι να λυθούν τα «καυτά» θέματα της Β’ Εθνικής.

Η τηλεοπτική στέγη, δηλαδή, και το θέμα της τοποθέτησης των καμερών.
Το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής, το μεσημέρι της Τρίτης (20/9) σε ένα Δ.Σ. που κράτησε κοντά στις 2,5 ώρες αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου.

Αυτό τουλάχιστον, προκύπτει επισήμως από τη διοργανώτρια, γιατί πρακτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr η καθυστέρηση αναμένεται να είναι δύο εβδομάδων και η σέντρα να γίνει στις 9 Οκτωβρίου.

Έτσι επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο το ρεπορτάζ μας για το τι θα γινόταν στο εν λόγω συμβούλιο.
Από εκεί και πέρα, οι γκρίνιες ήταν περιορισμένες και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο κέρδος του Στέλιου Σφακιανάκη, που βγήκε αλώβητος από την όλη διαδικασία και μαζί με άλλα τέσσερα μέλη θα κάνουν συναντήσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς και φυσικά τη NOVAκαι τους λοιπούς ενδιαφερόμενους χορηγούς.

Η εν λόγω Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για τη σιωπηρή μικρή παράταση στο ζήτημα της ηλεκτρονικής εποπτείας (ουσιαστικά από τη στιγμή που το πρωτάθλημα πάει για αργότερα οι ομάδες θα προλάβουν να τοποθετήσουν κάμερες σε όλα τα γήπεδα).

Η δε πρώτη θεσμική συνάντηση της Επιτροπής είναι με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (22/9) το μεσημέρι.
H επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας λίγο πριν από τις 17.00 της Τρίτης (20/9): «Κατά την σημερινή του συνεδρίαση στο ΔΣ της Football League αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή της έναρξης του Πρωταθλήματος έως ότου συναφθεί σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Επίσης εξελέγη 4μελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Λυχναρά (ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ), Χατζηιωάννου (ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ), Λεουτσάκο (ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) και Κατσογιάννη (ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ) η οποία υπό τον Πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Στέλιο Σφακιανάκη θα ζητήσει να έχει συναντήσεις τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Σταύρο Κοντονή όσο και με τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου καθώς και με ενδιαφερόμενους χορηγούς για το Πρωτάθλημα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση