HomeLife & StyleΜήνυση στον ηθοποιό Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της πρώην φίλης του

Μήνυση στον ηθοποιό Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της πρώην φίλης του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυση στον γνωστό ηθοποιό Τζιμ Κάρεϊ έκανε ο εν διαστάσει σύζυγος την πρώην φίλης του, για τη λήψη φαρμάκων υπό ψεύτικο όνομα για την πρώην φίλη του, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση το περασμένο έτος.

Ο Μαρκ Μπάρτον, ο εν διαστάσει σύζυγος της πρώην συντρόφου του Κάρεϊ, Κατριόνα Γουάτι, δήλωσε πως ο ηθοποιός χρησιμοποίησε «τον τεράστιο πλούτο του και το όνομά του» για να αποκτήσει παράνομα φάρμακα με ιατρική συνταγή.

Ο Κάρεϊ στη συνέχεια, φέρεται να προσπάθησε να κρύψει τη συμμετοχή του.

Η Γουάιτ, η οποία ήταν 30 ετών και καταγόταν από την Ιρλανδία, βρέθηκε νεκρή μετά από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων Ambien, προπρανολόλη και Percocet, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή.

Τα δημοσιεύματα την περίοδο εκείνη, έγραφαν πως το ζευγάρι βρισκόταν ανά διαστήματα και πως είχαν χωρίσει λίγες ημέρες πριν το θάνατό της.

Σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Κάρεϊ λάμβανε τα φάρμακα υπό το ψεύτικο όνομα «Arthur King» ενώ στη συνέχεια, πήρε μέτρα για «να αποκρύψει την εμπλοκή του».

Ο Μπάρτον ισχυρίστηκε επίσης πως ο ηθοποιός έστειλε ένα «ψεύτικο μήνυμα» στην Γουάιτ μία ημέρα προτού βρεθεί το άψυχο σώμα της, σε μια προσπάθεια να καλύψει την ενοχή και την εμπλοκή του στο θάνατό της». Στο μήνυμα αυτό, ρωτούσε για την τύχη των φαρμάκων.

Ο Μπάρτον ισχυρίστηκε επίσης πως ο Κάρεϊ είχε «εμμονή με τον έλεγχο και τον χειρισμό της Γουάιτ» και πως είχε εγκαταστήσει κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι της για να την παρακολουθεί.

Η δίκη επιδιώκει την επιδίκαση αποζημιώσεως καθώς και αποζημίωση για τα έξοδα κηδείας και τη δικηγορική αμοιβή.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση