HomeCity GuideΗ παράσταση “ΓΙΑΝΤΑ” από τη Θεατρική Ομάδα Ενορίας Κάτω Ασιτών

Η παράσταση “ΓΙΑΝΤΑ” από τη Θεατρική Ομάδα Ενορίας Κάτω Ασιτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κρητική Ηθογραφία με τίτλο «ΓΙΑΝΤΑ» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Ενορίας Κάτω Ασιτών αύριο Τρίτη στις 9 το βράδυ στο Ανοικτό Θέατρο “Πύλη Βηθλεέμ”.

Στην παράσταση οι ήρωες αγαπούν με πάθος, μισούν με πάθος και παράλληλα, τηρούν με ευλάβεια την παράδοση, μέσα σε μια αέναη προσπάθεια, να μην ανεύρει ψεγάδι ο περίγυρος και η κρατούσα γνώμη.

Δια του λόγου τούτου, γίνονται πολύ σκληροί, ακόμα και με τον εαυτό τους. Εξέχοντα ρόλο κατέχουν η τιμή και η οικογένεια. Ρόλοι όπως η Χήρα, ο Κοσμάς.. Θύτες.. Ακόμα και του εαυτού τους!

Ο Νικολής και η Κυριακούλα, που με την κουζουλάδα τους, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την σκληρή πραγματικότητα της οριοθετημένης κοινωνίας του χωριού στην οποία ζουν.

Ο Παπά – Μανώλης, που τάσσεται αντιμέτωπος με τα προβλήματα των συγχωριανών του, πασχίζοντας να τα διευθετήσει, σαν να ήταν δικά του, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο το σεβασμό και την εκτίμηση του χωριού.

Στο τέλος, δυο αθώα, νέα παιδιά, με την αφέλεια μα και την αγάπη τους, αγιοποιούν τις παλιές αμαρτίες των περασμένων γενεών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Κείμενο- Σκηνοθεσία: Μανόλης Ζερβάκης Ήχος: Γιώργος Πεδιαδιτάκης Μουσική: Νίκος Καλαφατάκης Σκηνικά: Γεώργιος Φραγκιαδάκης Εικαστική Επιμέλεια: Ιωάννης Μαραβα ς- Νικόλαος Πολεμαρχάκης Ηθοποιοί: Καλαφατάκη Ιωάννα, Καλαφατάκης Νικόλαος, Καραγιωργάκης Ελευθέριος, Κοτζαδάκη Κυριακή, Κοτζαδάκης Εμμανουήλ, Παπουτσάκη Ειρήνη, Τσερεβελάκη Αντωνία, Φραγκιαδάκης Γεώργιος, Χαροκόπου – Τσερεβελάκη Δήμητρα Είσοδος: 5€ υπέρ της Ενορίας Κάτω Ασιτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση