HomeΣΠΟΡΤι πρόκειται να δούμε στην 2η αγωνιστική της Superleague

Τι πρόκειται να δούμε στην 2η αγωνιστική της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση

fasoylakis

 

 

Του Ευθύμη Φασουλάκη

 

Η 4η αγωνιστική της Superleague θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο , με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις . Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο , 4 την Κυριακή και την Δευτέρα θα κλείσει το πρόγραμμα με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ.

Ας δούμε τις αναμετρήσεις μια-μια όσον αφορά την ετοιμότητα των ομάδων αλλά και ποια είναι φαβορί για επικράτηση , αν υπάρχει.

Ξάνθη –Πανιώνιος : Η ομάδα του Λουτσέσκου μετά την εύκολη ήττα της με 4-1 στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ , θέλει , αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στο γήπεδο της φέτος , να πετύχει και την πρώτη της νίκη. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο , καθώς θα αντιμετωπίσει τον πολύ φορμαρισμένο Πανιώνιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς . Οι Κυανέρυθροι προέρχονται από το εντυπωσιακό 3-0 του Αστέρα Τρίπολης , δεν έχουν ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα και θα κυνηγήσουν και ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας που θα κάνει το ξεκίνημα της σεζόν άκρως θετικό για αυτούς.

Πρόβλεψη : Χ2

Πλατανιάς-Λεβαδειακός : Στα Χανιά , ο Πλατανιάς , θα επιδιώξει να πετύχει το 2/2 μετά την νίκη στην Κέρκυρα , στην έδρα του κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να το επιτύχει. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου , είναι πλήρης και θέλει με την στήριξη των φιλάθλων της να υπερκεράσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού , που στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟ δεν μπόρεσε να δείξει πολλά θετικά στοιχεία. Ο Λεβαδειακός , θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα σε μια έδρα μιας ομάδας με παρόμοιους στόχους , αλλά αν τελικά δεν αγωνιστεί ο καλύτερος του παίκτης την προηγούμενη αγωνιστική Ναμάσκο , το έργο του είναι ακόμα δυσκολότερο.

Πρόβλεψη : 1

 

Βέροια – ΑΕΚ : Οι Βεροιώτες , μετά τα καλά νέα της αδειοδότησης τους , θα κληθούν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο αντίπαλο , αυτήν την φορά στην έδρα τους . Μετά τον Ολυμπιακό , θα αντιμετωπίσουν την φορμαρισμένη ΑΕΚ που λόγω της πορείας πρωταθλητισμού που κάνει δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών σε τέτοια παιχνίδια. Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τον Χριστοδουλόπουλο αλλά με όλα τα άλλα του όπλα διαθέσιμα , είναι το ακλόνητο φαβορί για επικράτηση.

Πρόβλεψη : 2

 

Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα : Οι Πράσινοι , μετά την απογοήτευση της ήττας την Πέμπτη από τον Αγιαξ , αντιμετωπίζουν την Κυριακή το μεσημέρι τον Αγιαξ της Ηπείρου . Ο Αντρέα Στραματσόνι , σκέφτεται κάποιες αλλαγές για να δώσει μήνυμα σε παίκτες που απογοήτευσαν την Πέμπτη ενώ σίγουρα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κουτρουμπή. Ο ΠΑΣ προέρχεται όπως και ο ΠΑΟ από εντυπωσιακή νίκη με 3-0 στην πρεμιέρα αλλά το φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Παναθηναϊκός που έχει την ποιότητα να κερδίσει εύκολα αυτόν τον αγώνα.

Πρόβλεψη : 1

 

Κέρκυρα  – Λάρισα : Επόμενο στο πρόγραμμα της Κυριακής είναι το ντέρμπι μεταξύ των 2 νεοφώτιστων . Η Κέρκυρα που δεν θέλει να χάσει δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της  από ομάδα του βεληνεκούς της αντιμετωπίζει την ΑΕΛ που ξεκίνησε με Χ στην έδρα της και τους κλυδωνισμούς που προκλήθηκαν από την υπόθεση Ντεγκρά . Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί η αναμέτρηση με ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Λάρισα , λόγω ποιοτικότερου ρόστερ.

Πρόβλεψη : Χ2

 

Ατρόμητος – Παναιτωλικός :  Και οι 2 ομάδες ξεκίνησαν με ήττα την χρονιά , οι Περιστεριώτες στα Ιωάννινα και οι Αγρινιώτες στην Τούμπα και θέλουν να πετύχουν το πρώτο καλό αποτέλεσμα της σεζόν . Ο Ατρόμητος διαθέτει μια ποιοτική ομάδα και με την δύναμη της έδρας του έχει την δυνατότητα να πάρει την νίκη αλλά δεν είναι σίγουρο καθώς ο Παναιτωλικός αν η ομάδα του Δέλλα είναι τόσο κακή όσο στους Ζωσιμάδες μπορεί να αποσπάσει ισοπαλία.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Ηρακλής – Ολυμπιακός : Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο Καυταντζόγλειο . Ο Ηρακλής των χιλίων προβλημάτων αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό που έρχεται από σπουδαίο διπλό στην Ελβετία. Ο Ηρακλής , παρά τα προβλήματα του , πήρε σπουδαίο Χ στην Λάρισα , έδειξε ότι είναι ψυχωμένος , αλλά  εκτός απρόοπτου θα υποταχτεί στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Πρόβλεψη : 2

 

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ : Με ένα σπουδαίο παιχνίδι θα κλείσει την Δευτέρα το πρόγραμμα της αγωνιστικής . Ο Αστέρας Τρίπολης , θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα της πρεμιέρας από τον Πανιώνιο και αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης κόντρα στην Φιορεντίνα. Δεν χωράνε προγνωστικά για αυτό το παιχνίδι καθώς όλα είναι ανοιχτά.

Πρόβλεψη: 1Χ2

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση