HomeCity Guide«Το δέντρο που έδινε» από την ομάδα «Κουκλο-Βατώ»

«Το δέντρο που έδινε» από την ομάδα «Κουκλο-Βατώ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κλασικό παραμύθι του Σελ Σιλλβερσταιν με τίτλο «Το δέντρο που έδινε» παρουσιάζει η ομάδα κουκλοθεάτρου «Κουκλο-Βατώ» το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στην Πύλη Βηθλεέμ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2016».

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ 1 (2)

Η παράσταση συνδυάζει την αφήγηση, το κουκλοθέατρο και το παιχνίδι με τα παιδιά. Ένας κήπος που ζωντανεύει. Ένα αγόρι που μεγαλώνει και συνεχώς ζητάει Μια Μηλιά που δίνει πάντα με αγάπη και θυσιάζει την ύπαρξη της χωρίς να ζητάει τίποτα ποτέ. Παιδιά ας δώσουμε και εμείς σε αυτό το δέντρο της Αγάπης τα πιο λαμπρά τα πιο πολύτιμα στολίδια μας. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τα συναισθήματα και να γνωρίσουν το χάρισμα που έχουν εκείνοι που ξέρουν να δίνουν, αλλά και εκείνοι που ξέρουν να ανταποδίδουν με αγάπη.

Η ομάδα «Κουκλο-Βατώ» αποτελείται από τη Σφυράκη Μαρία, τη Νικολαντωνάκη Έλενα και την Έλλη Μελιδονιώτη στη μουσική. Συνδετικός κρίκος τους η αγάπη για τα παιδιά και τα παραμύθια. Παίζουν για μικρούς και μεγάλους σε δρόμους, πλατείες, θέατρα και βιβλιοθήκες, αναζητώντας νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας που αφορούν την αφήγηση και το κουκλοθέατρο.

Είσοδος: 5€

Διαφήμιση
Διαφήμιση