HomeΚΟΣΜΟΣΚαταδίωξη με πυροβολισμούς στο κέντρο του Μανχάταν

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο κέντρο του Μανχάταν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο Μανχάταν, σε ώρα αιχμής, με ελικόπτερα της αστυνομίας να πετούν πάνω από το κέντρο και το FBI να στέλνει προληπτικά άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο σημείο.

Δράστης επίθεσης με μαχαίρι συνελήφθη ύστερα από καταδίωξη και κατέληξε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.  Οι αστυνομικοί, που δέχθηκαν επίθεση από τον δράστη Ακραμ Τζούντεχ, τον πυροβόλησαν δεκαοκτώ φορές πριν τον συλλάβουν.

Ο Τζούντεχ άρχισε να κραδαίνει απειλητικά ένα μαχαίρι κοντά στον μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό του Penn Station γύρω στις 17.00 τοπική ώρα (24.00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο άνδρας με το μαχαίρι ήταν κατά τα φαινόμενα οργισμένος: ένα τσόκαρο είχε πέσει πάνω στο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ζούσε, εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αυτός προέβαλε αντίσταση και τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο έναν από τους αστυνομικούς.

Και άλλοι αστυνομικοί έφθασαν ως ενισχύσεις που προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν πριν τον πυροβολήσουν -18 φορές συνολικά σύμφωνα με την αστυνομία- και τον συλλάβουν.

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση