HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑλεξιάδης: Επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές η παράταση πληρωμής φόρων

Αλεξιάδης: Επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές η παράταση πληρωμής φόρων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με νέα απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, επεκτείνεται η παράταση πληρωμής φόρων στους κατοίκους και άλλων περιοχών που βρέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Αλεξιάδης ενημέρωσε τη Βουλή ότι ανάμεσα στις περιοχές, στις οποίες χορηγείται παράταση, θα είναι και η Θάσος, που πριν από λίγα εικοσιτετράωρα αντιμετώπισε μεγάλες καταστροφές εξαιτίας της πυρκαγιάς.

«Εκτός από τις αποφάσεις που λάβαμε χθες και δίνουμε παρατάσεις σε πάρα πολλές περιοχές, σήμερα ή αύριο βγαίνει καινούρια απόφαση, με την οποία δίνουμε πάλι την ίδια παράταση για τις καταστροφές της Χίου, του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, του Πύργου, του Γυθείου, της Ανατολικής Μάνης, του Οιτύλου, της Ηλείας, της Θάσου, της Ουρανούπολης και σε άλλες περιοχές που είχαν πρόβλημα», δήλωσε

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αραχωρίτη, ο οποίος ζήτησε ρυθμίσεις για τις περιοχές που επλήγησαν, ο κ. Αλεξιάδης εξήγησε ότι η κυβέρνηση προκρίνει αυτή τη λύση, καθώς στην παρούσα φάση δεν υπάρχει δυνατότητα για ένα πρόγραμμα φορολογικών ελαφρύνσεων, που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες των πολιτών των συγκεκριμένων περιοχών.

Enikonomia.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση