HomeΚΡΗΤΗΘρήνος για τον 43χρονο πρώην ποδοσφαιριστή Κώστα Αλιβιζάκη

Θρήνος για τον 43χρονο πρώην ποδοσφαιριστή Κώστα Αλιβιζάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλη η τοπική κοινωνία της Μεσαράς αλλά και ο τοπικός αθλητισμός πενθεί τον θάνατο του 43χρονου Κώστα Αλιβιζάκη.

Ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και πατέρας δύο παιδιών άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στα σκαλιά του σπιτιού του την ώρα που πήγαινε να εργαστεί στην οικοδομή.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το άψυχο σώμα του Κώστα Αλιβιζάκη βρήκε η σύζυγός του την οποία και ειδοποίησαν οι συνάδελφοί του ότι δεν είχε πάει στην δουλειά.

ALEBIZAKHS

Η ίδια μετά το τηλεφώνημα κατευθύνθηκε στην έξοδο του σπιτιού, όπου έντρομη βρήκε τον άνδρα της να κείτεται νεκρός στο έδαφος.

Ο άτυχος Κώστας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 43χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς ωστόσο φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τα Διοικητικά συμβούλια των αθλητικών σωματείων Δόξας Γαλιάς και Μοιρών.

Η ανακοίνωση της Δόξας Γαλιάς:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Δόξας Γαλιάς θρηνεί σήμερα το χαμό ενός νέου συγψωριανού μας. Ο Κώστας Αλεβιζάκης δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Ένας δραστήριος άνθρωπος που με το αβίαστο χαμόγελό του συγκίνησε όλους όσους τον γνώριζαν. Πρώην παίκτης της ομάδας μας για πολλά χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του για το και του τόπου μας. Εραστής του εθελοντισμού, ήταν πανταχού παρών σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας. Δεινός μαντιναδολόγος και οικογενειάρχης πρότυπο μα πάνω από όλα άνθρωπος. Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Κωστή…»

ALEBIZAKHS1

Η ανακοίνωση των Μοιρών:

 «Το διοικητικό συμβούλιο των Μοιρών εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το χαμό του Κώστα Αλεβιζάκη ο οποίος διετέλεσε μέλος της ομάδας μας. Εκφράζουμε το θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για τον άδικο χαμό του. Καλό ταξίδι Κώστα…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση