HomeΚΡΗΤΗΈκλεβαν συνεχώς το ίδιο κατάστημα με κινητά τηλέφωνα…

Έκλεβαν συνεχώς το ίδιο κατάστημα με κινητά τηλέφωνα…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη τριών νεαρών για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στο Ηράκλειο.

Όλα ξεκίνησαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2016, όταν ένας άγνωστος νεαρός μπήκε σε κατάστημα στο Ηράκλειο και άρπαξε δύο κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας 500 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι διωκτικές αρχές που ενημερώθηκαν για την κλοπή άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση και πολύ γρήγορα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατέληξαν εξιχνιάζοντας την κλοπή, ότι ένας 19χρονος ήταν που άρπαξε τις δύο συσκευές, ενώ ένας 38χρονος ήταν που τον βοήθησε να διαφύγει.

Στη συνέχεια όμως, οι δύο συνεργοί πούλησαν το ένα από τα δύο κλεμμένα τηλέφωνα σε έναν 36χρονο.

Έτσι, χθες το απόγευμα και οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα τηλέφωνα τα οποία και επιστράφηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι την 25.08.2016, ο 19χρονος με τον 38χρονο με τον ίδιο τρόπο δράσης είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή στο ίδιο κατάστημα, αφαιρώντας ένα tablet χρηματικής αξίας 400 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια πούλησαν σε έναν 33χρονο. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση