HomeΚΟΣΜΟΣΗ απίστευτη απάτη της οποίας έπεσε θύμα η μικρή κόρη του Φρανσουά Ολάντ

Η απίστευτη απάτη της οποίας έπεσε θύμα η μικρή κόρη του Φρανσουά Ολάντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μικρή κόρη του Φρανσουά Ολάντ και της Σεγκολέν Ρουαγιάλ εξαπατήθηκε από ιδιοκτήτη διαμερίσματος στο Παρίσι, το οποίο πίστευε ότι είχε νοικιάσει για 1.200 ευρώ τον μήνα.

Η Φλόρα Ολάντ, η μικρή κόρη του προέδρου της Γαλλίας, βρήκε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα 40 τ.μ. στην καρδιά του Παρισιού, μέσω ίντερνετ. Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, το οποίο αποκάλυψε την είδηση, η Φλόρα Ολάντ, 24 ετών, είχε βρει το διαμέρισμα αρχές Σεπτεμβρίου, σε σικάτο δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου κατοικεί και ο πρώην υπουργός Οικονομίας Ανρό Μοντεμπούρ.

Η Φλόρα Ολάντ ζήτησε από τη μητέρα της Σεγκολέν Ρουαγιάλ να μπει εγγυήτρια και έστειλε τον φάκελο με τα στοιχεία της στον ιδιοκτήτη. Δεν φαντάστηκε, όταν εκείνος της ζήτησε να προκαταβάλει δύο ενοίκια, ήτοι 2.400 ευρώ, ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

Δεξιά η Φλόρα Ολάντ

Στις 5 Σεπτεμβρίου πήγε λοιπόν να μπει στο νέο της διαμέρισμα και να μετακομίσει. Η Φλόρα Ολάντ συνοδευόταν, μάλιστα, από τη μητέρα της, υπουργό Ενέργειας της Γαλλίας. Αλλά μάταια περίμεναν… Ο «ιδιοκτήτης» δεν έκανε ποτέ την εμφάνισή του και οι δύο γυναίκες τότε κατάλαβαν ότι έπεσαν θύμα απάτης. Η Φλόρα Ολάντ κατέθεσε μήνυση εναντίον αγνώστου και το δικαστήριο του Παρισιού ανέλαβε αμέσως την υπόθεση.

«Πρόκειται για κλασική απάτη, η οποία θερίζει τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες πόλεις και ειδικά στο Παρίσι», αναφέρει ανώτερος αξιωματούχος. «Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι απατεώνες δρουν από το εξωτερικό. Για να αποφύγει κανείς τέτοιου είδους απάτες, δεν πρέπει ποτέ να προκαταβάλει χρήματα πριν πάρει τα κλειδιά του σπιτιού», πρόσθεσε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση