HomeΣΠΟΡΜε Αμπντουραχμανί ο Ατσαλένιος

Με Αμπντουραχμανί ο Ατσαλένιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί επικράτησαν του Πανθηραϊκού με 1-0

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Ατσαλένιος, ο οποίος επικράτησε του Πανθηραϊκού με 1-0 στην Κρήτη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ενέργεια και κυκλοφορούσαν την μπάλα. Ωστόσο, η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Πόνσε εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Γιαγκιόζης.

Στη συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Πετράκης και Τριανταφύλλου έκαναν δύο σουτ, αλλά κανένα εξ αυτών δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί είχαν ξανά την υπεροχή, έψαξαν το γκολ και στο 60′ ο Μουτσάκης έκανε ένα καλό σουτ που έδιωξε με δυσκολία ο Πουρής. Πέντε λεπτά μετά ο Αμπντουραχμάνι με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ατσαλένιος δεν απειλήθηκε με μοναδική εξαίρεση την τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Λαζαρίδης έκανε από πλάγια εντός περιοχής το σουτ και η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Γιαγκιόζη.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Γιαγκιόζης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης (9′ Αραβιάκης), Σταθόγλου (82′ Πετράς), Φραγκιαδάκης, Αμπντουραχμάνι, Τριανταφύλλου.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Πουρής, Κορτσινίδης (70′ Φίτρος), Καλαγκάνης, Λούκας, Μικριτσιάν, Μπακάλης, Σαββίδης, Πόνσε (70′ Μωραΐτης), Γαρυφαλλόπουλος, Ζώνας (55′ Λαζαρίδης), Περγιάλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση