HomeΣΠΟΡΠέρασε με Λεάλ από τον Κορυδαλλό

Πέρασε με Λεάλ από τον Κορυδαλλό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Εργοτέλης νίκησε με 2-0 την Προοδευτική στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Εργοτέλης, ο οποίος για την πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου πέρασε από μία δύσκολη έδρα, αυτής του Κορυδαλλού.

Μπορεί η Προοδευτική να επέστρεψε στη Γ’ Εθνική, αλλά είναι μία από τις ομάδες που έχουν βαριά φανέλα. Ωστόσο, το φαβορί του ομίλου για άνοδο κατάφερε να νικήσει με 2-0 το απόγευμα της Κυριακής (11/9) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Λεάλ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ήταν εκείνος που με πέναλτι το οποίο ο ίδιος κέρδισε έκανε το 0-2 στο 39′, ενώ στο 76′ με κοντινό πλασέ μετά από λάθος του Μπαντίκου έκανε το 0-2.

Γενικά το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να πιέζουν στο δεύτερο ημίχρονο και να χάνουν μία μεγάλη ευκαιρία στο 62′ με τον Πέττα από σέντρα του Τσαφταρίδη.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Φώτης Θανέλλας: Μπαντίκος, Κουσουρής (79′ Ζίζηλας), Καλαϊτζίδης, Θεοδωρακης, Λαζούρας (75′ Μανιδάκης), Αριανούτσος, Τσαφταρίδης, Πέττας, Χατζησάββας, Λέκκας, Ζελέκου (61′ Πέππας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Ρουσάκης, Δ.Κοιλιάρας (84′ Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Κατσικοκέρης (69′ Κολώκας), Λεάλ, Καλέ (62′ Πόι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση