HomeLife & StyleΑυτή είναι η καλλονή κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ

Αυτή είναι η καλλονή κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμα κόρη διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ κατακτά τη μόδα, με τον διεθνή Τύπο να τη θέλει να είναι το νέο πρόσωπο της βιομηχανίας.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε τίποτα λιγότερο από την πανέμορφη κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ, Μάγια, η οποία δεν φαίνεται πως δεν είναι σαν τα άλλα κορίτσια.

Η Μάγια «μπλέχτηκε» με τον κόσμο της μόδας, επειδή δεν ήθελε να ζητάει χρήματα από τον μπαμπά της. Ετσι, έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του brand All Saints.

Οπως λέει και ο διάσημος ηθοποιός, η κόρη του δεν είναι απλά ένα όμορφο πρόσωπο. «Σπουδάζει ηθοποιία και νομίζω είναι πολύ όμορφη στο βίντεο της καμπάνιας. Ωστόσο, είμαι πολύ υπερήφανος για το πόσο όμορφη είναι εσωτερικά, γιατί είναι αλήθεια».

Σε δηλώσεις της η Μάγια Χοκ λέει για τους γονείς της: «Εχω κάνει πολλές λίγες δημόσιες εμφανίσεις. Οταν τις έκανα, δε, οι γονείς μου ήταν πολύ προσεκτικοί, ώστε να μου επιτρέψουν να έχω τη δική μου εμπειρία».

«Η πρώτη συμβουλή, που μου έδωσαν και μου έρχεται στο μυαλό, είναι να μην ανησυχώ πολύ και να χαμογελάω, αν κάτι με κάνει ευτυχισμένη», προσθέτει.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση