HomeΚΡΗΤΗΑναζητούν την 49χρονη μητέρα- Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της

Αναζητούν την 49χρονη μητέρα- Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίας συνεχίζει να ζει η οικογένεια της 49χρονης Αργυρούλας Καραντώνα, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης από τα Χανιά.

Για την εξαφάνιση της 49χρονης μητέρας τριών παιδιών, εκδόθηκε omnibus alert, προκειμένου αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή έχει δει κάπου τη νεαρή γυναίκα, να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο εντοπισμός της Αργυρούλας πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερο, δεδομένου των σοβαρών προβλημάτων υγείας, που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο η νέα τροπή, που έχει παρουσιαστεί στην υπόθεση της εξαφάνισης της περιπλέκει ακόμη περισσότερο τον εντοπισμό της, καθώς η ίδια φέρεται να έβγαλε εισιτήριο για να ταξιδέψει από το Ηράκλειο στον Πειραιά, με το πλοίο της γραμμής, ήδη από το πρώτο βράδυ της εξαφάνισής της, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

karadona

Οι Λιμενικές Αρχές επιβεβαιώνουν το ταξίδι της 49χρονης γυναίκας καθώς τα στοιχεία της εντοπίζονται στις λίστες των επιβατών. Ωστόσο φαίνεται πως για το ΙΧ αυτοκίνητο με το οποίο και εξαφανίστηκε δεν είχε εκδοθεί εισιτήριο.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, ένα λευκό Suzuki Swift με κόκκινο καπό και αριθμό κυκλοφορίας ΧΝΚ-2349, δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Την κατάσταση περιπλέκει το γεγονός, πως μολονότι τα στοιχεία της εντοπίζονται στις λίστες των επιβατών του πλοίου, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν πράγματι η 49χρονη Αργύρουλα ταξίδεψε με προορισμό τον Πειραιά. Η τσάντα της πάντως, με όλα τα προσωπικά αντικείμενα, βρέθηκε στην Ελευσίνα, χωρίς να υπάρχει στο εσωτερικό της το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, σήμα του οποίου είχε εντοπιστεί τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής της στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο. Ωστόσο, από το απόγευμα της Τρίτης και μετά, η συσκευή είναι απενεργοποιημένη.

Η τσάντα της Αργυρούλας Καραντώνα, εντοπίστηκε τυχαία από συνεργείο της δημοτικής Υπηρεσίας Καθαριότητας στην Ελευσίνα.

Οι συγγενείς της 49χρονης που πάσχει από κατάθλιψη έχουν απευθυνθεί και στη γνωστή δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη που ασχολείται με τη διερεύνηση υποθέσεων ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση