HomeΚΡΗΤΗΘερμόαιμοι κτηνοτρόφοι επιτέθηκαν σε δημοτικό υπάλληλο!

Θερμόαιμοι κτηνοτρόφοι επιτέθηκαν σε δημοτικό υπάλληλο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πήγε να κάνει τη δουλειά του και κατέληξε στο νοσοκομείο! Ο λόγος για έναν υπάλληλο του Δήμου Αγίου Νικολάου, ο οποίος ως μέλος συνεργείου του δήμου μετέβη σε αγροτική περιοχή του Σισίου προκειμένου να μαζέψει πρόβατα που ανεπιτήρητα προκαλούσαν ζημιές σε περιουσίες δημοτών.

Η επέμβαση του συνεργείου του Δήμου έγινε μετά από καταγγελίες των θιγόμενων στην ΕΛΑΣ και όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η δημοτική αρχή έπρεπε να παρέμβει προκειμένου να απομακρυνθούν τα ζώα που δεν πρόσεχε κανένας βοσκός και  ανεξέλεγκτα προκαλούσαν ζημιές σε καλλιέργειες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συνεργείο του Δήμου Αγίου Νικολάου συνόδευαν και αστυνομικοί προκειμένου η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα, τα οποία όμως, όπως προέκυψε τελικά, δεν αποφεύχθηκαν.

Τουλάχιστον τέσσερις εξαγριωμένοι κτηνοτρόφοι συγκρούστηκαν αρχικά φραστικά και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια με τους δημοτικούς υπαλλήλους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας εξ αυτών, ο οποίος να σημειωθεί αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του. Ο άτυχος υπάλληλος, που δέχθηκε την οργή των θερμόαιμων κτηνοτρόφων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νεάπολης, χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση