HomeΚΡΗΤΗTo «Μπρούσκο» στη Γεωργιούπολη για γυρίσματα!

To «Μπρούσκο» στη Γεωργιούπολη για γυρίσματα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Γεωργιούπολη βρίσκονται οι συντελεστές της ιδιαίτερα δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο» οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς για τα γυρίσματα του 4ου κύκλου, στο ξενοδοχείο «Anemow Luxury Grand Resort».

Η σειρά που έχει κερδίσει χιλιάδες τηλεθεατές, αποφασίστηκε να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, καθώς οι ιστορίες της καθηλώνουν το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες και εκτυλίσσονται ανάμεσα σε Κύπρο και Κρήτη.

brousko4

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ξενοδοχείου που φιλοξενεί τους συντελεστές του «Μπρούσκου»:

«Ολοι οι τηλεοπτικοί αστέρες της σειράς βρίσκονται κοντά μας, και τα γυρίσματα προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς  στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης ANEMOS LUXURY GRAND RESORT, αλλά και στην πόλη των Χανίων.

brousko

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του τηλεοπτικού ΄΄Ματθαίου΄΄ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook .΄΄Πάμε για μια τέταρτη σεζόν! Μπρούσκο από την Ελλάδα στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο΄΄.

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Γεωργιούπολη Χανίων στο βoρειοδυτικό τμήμα της Κρήτης. Απέχει μόλις 36 χλμ. από την πόλη των Χανίων και 19 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου, προσφέροντας εντυπωσιακή θέα στα Λευκά Όρη και το Κρητικό πέλαγος.

brousko2

Διαφήμιση
Διαφήμιση