HomeΣΠΟΡΒρεττός: «Δεν έχω δείξει ακόμη στον ΟΦΗ, ποιός είμαι»

Βρεττός: «Δεν έχω δείξει ακόμη στον ΟΦΗ, ποιός είμαι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο φιλικό του ΟΦΗ με την Καλλονή και το…χάρηκε.Ο Ηρακλειώτης επιθετικός του ΟΦΗ Νίκος Βρεττός, μίλησε στο Ράδιο 9.84 για την παρουσία του στον ΟΦΗ, τα όνειρα του, αλλά και τη συνεργασία με το Νίκο Νιόπλια.

«Είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα το γκολ. Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα, γιατί η χαρά κρατάει λίγο, όπως σ’ όλα τα ωραία. Έπαιξα στο Γεντί Κουλέ, πέτυχα ένα γκολ και δε μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος. Για μένα ήταν όνειρο ζωής. Είναι κάτι φοβερό, στο γήπεδο που πριν λίγο καιρό φώναζα υπέρ της ομάδας, τώρα να αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΟΦΗ», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο κόσμος αγαπάει με πάθος τον ΟΦΗ, αγωνίζεται για αυτόν με τον τρόπο του. Κάθε παίκτης, πρέπει να ανταποδίδει αυτή την αγάπη του κόσμου. Πρέπει να δίνουμε τη μάχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για τους προσωπικούς στόχους ανέφερε: «Δεν έχω δείξει ακόμα ποιος είμαι. Το λέω χωρίς να θέλω να το… παίξω Μαραντόνα ή ότι είμαι παιχταράς. Αλλά θέλω να κριθώ μέσα από τη δουλειά και το χρόνο».

Για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και όσα βιώνει υπό τις οδηγίες του Νιόπλια υπογράμμισε: «Είναι μια τρομερή εμπειρία και αγωνιστικά η καλύτερη προετοιμασία που έχω κάνει. Δουλεύουμε με το κορυφαίο τιμ. Εγώ θέλω να έχω ανοιχτά μάτια και αυτά, ώστε να βάλω καλά στο μυαλό μου αυτά που πρέπει να κάνω στο γήπεδο. Ο προπονητής μας περνάει όλα τα μηνύματα για το βάρος της φανέλας και την ομάδα. Ο ΟΦΗ πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού και σ’ αυτή την κατηγορία. Πρέπει να σκεφτόμαστε όλα αυτά και να έχουμε νοοτροπία νικητή».

Ακόμη, μίλησε και για το… χρονικό της μεταγραφής του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Δεν μου πήγε καλά η χρονιά με τον ΠΟΑ, αλλά στα μπαράζ ανέβασα στροφές. Βοήθησαν κάποιοι άνθρωποι από τη διοίκηση του ΟΦΗ και τους ευχαριστώ, όμως φυσικά τον τελευταίο λόγο. είχε η τεχνική ηγεσία».

Ο 21χρονος παίκτης αναφέρθηκε στις σκέψεις του για το μέλλον: «Βλέπω ένα νέο σκαλοπάτι στην πορεία μου και θέλω να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία. Μου δείχνουν ότι με πιστεύουν και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Κλείνοντας, μίλησε για την ομάδα που τον ανέδειξε, τον ΠΟΑ: «Ο ΠΟΑ είναι από τις πολύ καλές ομάδες του Ηρακλείου. Θα καταφέρει εύκολα να κρατηθεί στην Γ’ Εθνική. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλή διοίκηση και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Γιατί όχι αργότερα να μην κοιτάξει και ψηλότερα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση