HomeΚΡΗΤΗΗ Λέσχη Lions επιβραβεύει αριστούχους μαθητές

Η Λέσχη Lions επιβραβεύει αριστούχους μαθητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια σημαντική πρωτοβουλία επιβράβευσης αριστούχων μαθητών ξεκινά για τη φετινή σχολική χρονιά η Λέσχη Lions Ηρακλείου. Σε συνεργασία με το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Pixel προσφέρει 10 υποτροφίες Δωρεάν Επιμόρφωσης σε Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής (ΤΠΕ).

Η προσφορά της Λέσχης Lions αφορά σε αριστούχους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι το φετινό σχολικό έτος 2016-2017 θα φοιτούν στην Γ΄ Γυμνασίου και στην Α΄ Λυκείου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων  για τη διεκδίκηση των υποτροφιών υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: [email protected]. και η σχετική προθεσμία θα διαρκέσει από σήμερα Δευτέρα 5/9/2016 μέχρι την Παρασκευή 16/10/2016.

Η επιλογή των 10 υπότροφων θα γίνει μετά από κλήρωση, με κριτήριο τις επιδόσεις τους από το προηγούμενο σχολικό έτος 2015-2016, όταν δηλαδή φοιτούσαν στη Β΄ Γυμνασίου και τη Γ΄ Γυμνασίου, αντίστοιχα.

Με την πρωτοβουλία αυτή η Λέσχη Lions Ηρακλείου επιβραβεύει τις προσπάθειες των μαθητών, δίνοντας τους παράλληλα μια ευκαιρία να αποκτήσουν επιπλέον εφόδια και δεξιότητες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση