HomeΚΡΗΤΗΜέσα σε 10 μήνες είχαν «ρημάξει» την Ιεράπετρα – Εξιχνιάστηκαν 17 υποθέσεις κλοπών

Μέσα σε 10 μήνες είχαν «ρημάξει» την Ιεράπετρα – Εξιχνιάστηκαν 17 υποθέσεις κλοπών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα 65.000 ευρώ ξεπερνά η λεία της σπείρας των τριών ατόμων που το τελευταίο δεκάμηνο είχε γίνει «φόβος και τρόμος» στην Ιεράπετρα.

Οι διωκτικές αρχές της περιοχής κατόρθωσαν να εξιχνιάσουν συνολικά 17 περιπτώσειw κλοπών από σπίτια της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ιεράπετρας, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου 2015 έως και τις 22 Αυγούστου 2016.

Σε βάρος ενός 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας εξιχνίασαν σήμερα τις περιπτώσεις κλοπών, μετά τον εντοπισμό του οχήματος που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μετά από έρευνα κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ, τα οποία προσφάτως είχε αρπάξει από σπίτι στην Ιεράπετρα. Τα κοσμήματα αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους στον οποίο και επιστράφηκαν.

Οι τρεις δράστες αφαιρούσαν από τα σπίτια στα οποία εισέβαλαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές όπως φορητό υπολογιστή, tablet, φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 65.000 ευρώ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση