HomeΚΡΗΤΗΚακουργηματικές διώξεις στον Ηρακλειώτη επιχειρηματία για την κοκαΐνη

Κακουργηματικές διώξεις στον Ηρακλειώτη επιχειρηματία για την κοκαΐνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα φέρει στην πλάτη του ο 42χρονος γνωστός Ηρακλειώτικος επιχειρηματίας που συνελήφθη χθες από τις διωκτικές αρχές έχοντας 100 γραμμάρια κοκαΐνη.

Ο 42χρονος, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε κακουργηματικές διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο γνωστός επιχειρηματίας ανέφερε στον εισαγγελέα ότι την συγκεκριμένη ποσότητα την είχε για ιδιωτική χρήση αλλά όπως φαίνεται δεν έπεισε κανέναν.

Μάλιστα, ο 42χρονος πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Ο έλεγχος και η… σύλληψη

Όπως πρώτο αποκάλυψε το cretapost, ο γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της νύχτας έγινε… τσακωτός χθες.

Ο 42χρονος ο οποίος είχε μπει στο… στόχαστρο των διωκτικών αρχών του νομού μετά από πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της ΟΠΚΕ.

Χθες το απόγευμα άνδρες της αστυνομίας είδαν τον 42χρονο να κινείται με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Ηρακλείου και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε ο 42χρονος δεν είχε τίποτε στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν σε έλεγχο στο σπίτι του.

image-0-02-01-ab9bf0fcf54b43928997abb20b079fba8cf61f5dc24d30d0ff0e7d3b22acab63-V

Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν:

5 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 100 γραμμάρια κοκαΐνης,

2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

το χρηματικό ποσό των 825 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,

1μαχαίρι με υπολείμματα κοκαΐνης

2 κινητά τηλέφωνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση