HomeΣΠΟΡΣέντρα στην Σούπερ Λίγκα το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου

Σέντρα στην Σούπερ Λίγκα το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και όπως προκύπτει υπήρξε δέσμευση του Υφυπουργού Αθλητισμού για σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα αναβολή στη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Στη συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι όλων των ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αποφασίστηκε, η διοργάνωση να αρχίσει από την 1η αγωνιστική και όχι από την 3η, όπως ήταν η πρόταση της Nova. Επίσης, δόθηκε μία άτυπη παράταση στις ΠΑΕ, για να προσκομίσουν τις εγγυητικές επιστολές τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Εξερχόμενος από τα γραφεία του υφυπουργείου Αθλητισμού, ο πρόεδρος του Πανιωνίου και αναπληρωτής πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Χρήστος Δάρρας, μετέφερε τη δέσμευση όλων να ενεργήσουν όπως μπορούν, προκειμένου η Superleague να αρχίσει το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου.

Επιπροσθέτως, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται στην Αθήνα οι αξιωματούχοι της UEFA, ώστε να έχουν επαφές με το προεδρείο της ΕΠΟ, για την εφαρμογή του «ισπανικού μοντέλου» στη διαιτησία.

Κατά την αποχώρηση τους από τη συνάντηση, οι περισσότεροι εκπρόσωποι των ΠΑΕ εξέφραζαν την αισιοδοξία και την πεποίθηση τους ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά αυτή τη φορά και δεν θα εμφανιστούν νέες επιπλοκές.

Φυσικά, η τελική απόφαση βαραίνει τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος θα αξιολογήσει, κατά την κρίση του, εάν η ΕΠΟ τηρεί τις δεσμεύσεις του και δεν θα εμποδίσει τον ορισμό των παιχνιδιών και των διαιτητών του Σαββατοκύριακου 10-11/9.

Διαφήμιση
Διαφήμιση