HomeΣΠΟΡΜίκαελ Σκίμπε: «Αντιδράσαμε παρά το γκολ»

Μίκαελ Σκίμπε: «Αντιδράσαμε παρά το γκολ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μίκαελ Σκίμπε έμεινε ικανοποιημένος από την ανατροπή του σκορ και περιμένει ανάλογη απόδοση από την Ελλάδα στο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ.Η νίκη της Ελλάδας επί της Ολλανδίας με 2-1 και κυρίως η ανατροπή του 0-1, ικανοποίησε τον Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός προπονητής στάθηκε στην αντίδραση των διεθνών και στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
«Πριν το παιχνίδι είχα ακούσει πως είχαμε 7 ήττες κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο και σε αυτό ήταν μια καλή νίκη για εμάς, επί μιας πολύ καλής ομάδας».

Για το αν γνωρίζει πως τέτοιες νίκες δίνουν χαρά στον κόσμο: «Όλοι το θέλουμε αυτό. Όλοι στην Ελλάδα θέλουν την Εθνική να μπαίνει και να παίζει για το κράτος για όλη την χώρα.

Είδαμε σήμερα πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και σαν ομάδα παίξαμε ομαδικά και θέλουμε να το κάνουμε και κόντρα στο Γιβραλτάρ και να κερδίσουμε και άλλους πόντους».

Για το τι δεν του άρεσε: «Πάντα υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει και θέλεις να διορθώσεις αλλά το σημαντικό είναι πως επανήλθαμε μετά το 0-1, κάναμε φάσεις βάλαμε γκολ και κερδίσαμε το ματς».

Για τους παίκτες του: «Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την κλάση των παικτών. Μερικοί έχουν μεγάλη, θα λέγαμε παγκόσμια και να φτιάξουμε κάτι καλό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση