HomeΣΠΟΡΔυο δανεικούς ποδοσφαιριστές στον Ηρόδοτο έδωσε ο ΟΦΗ

Δυο δανεικούς ποδοσφαιριστές στον Ηρόδοτο έδωσε ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δανεικούς δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές παραχώρησε ο ΟΦΗ στον Ηρόδοτο, προκειμένου να βάλουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο λόγος για τον 20χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Γιαννόπουλο (φώτο), αλλά και τον 20χρονο αριστερό μπακ Βασίλη Μπάμπη. Οι παίκτες του ΟΦΗ, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα ο ΟΦΗ πήρε απο τον Ηρόδοτο, το νεαρό επιθετικό Μανόλη Καλαιτζάκη (1999) και τον  νεαρό μεσοεπιθετικό Κώστα Λιοδάκη (1998).

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Ο ΟΦΗ παραχώρησε τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γιαννόπουλο (τερματοφύλακας, γενν. 2/12/1996) και Βασίλη Μπάμπη (αριστερός μπακ, 22/10/1996) με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Στόχος της κίνησης αυτής, είναι οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές να βάλουν παιχνίδια στα πόδια τους, σε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Με τη σειρά του ο ΟΦΗ απέκτησε απο τον Ηρόδοτο, τον ταλαντούχο επιθετικό Μανόλη Καλαιτζάκη (1998) και το νεαρό μεσοεπιθετικό Κωσταντίνο Λιοδάκη (1999) οι οποίοι και θα στελεχώσουν την ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ θέλει να χαράξει μια νέα πορεία με τις σχέσεις του, απέναντι στα κρητικά σωματεία, πόσο μάλλον με μια ιστορική ομάδα του Ηρακλείου, όπως ο Ηρόδοτος» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση