HomeΣΠΟΡΤην Παρασκευή ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μανόλη Ροβίθη στον ΟΦΗ

Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μανόλη Ροβίθη στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή (2/9) το πρωί αναμένεται να ολοληρωθεί η μεταγραφή του Μανόλη Ροβίθη στον ΟΦΗ. Οπως ανακοινώθηκε απο την κρητική ομάδα «ο ΟΦΗ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι εμπρόθεσμη η μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τον ΟΦΗ».

Για την περίπτωση του Ροβίθη, ο ΟΦΗ επισημαίνει ότι «μετά την αποχώρηση του Στέλιου Μακρίδη, ο ΟΦΗ ήθελε μια επιλογή Ελληνα παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης», ενώ σημειώνεται ακόμη ότι «στόχος του ΟΦΗ είναι να δείχνει ευαισθησία σε ποδοσφαιριστές απο την Κρήτη».

Ενώ τονίζεται ακόμη ότι «η μεταγραφή του Ροβίθη, δεν επηρεάζει τον βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ, ο οποίος κινείται ακόμη για τουλάχιστον ποδοσφαιριστές».

Ο Μανόλης Ροβίθης γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1992 στο Ηράκλειο και επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά απο ένα χρόνο απουσίας, καθώς στην κρητική ομάδα αγωνίστηκε για 3 χρόνια (2012-15).

Εχει αγωνιστεί ακόμη στον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Λάρισα, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση