HomeΣΠΟΡΒελτίωση στις τελικές θέλει ο Μπαξεβάνος

Βελτίωση στις τελικές θέλει ο Μπαξεβάνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Είμαι ικανοποιημένος ειδικά από τον τρόπο που φτάνει μέχρι την επίθεση η μπάλα», είπε ο τεχνικός του Κισσαμικού

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό ματς της Τετάρτης (31/8) με την Κ20 του Ολυμπιακού έμεινε ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναφορικά με το γενικό… πλαίσιο, ο τεχνικός του Κισσαμικού επιθυμεί βελτίωση στις τελικές προσπάθειες, ενώ θεωρεί ότι οι παίκτες του έχουν τον τρόπο για να προωθούν την μπάλα στην επίθεση.

Αρχικά, ο Μπαξεβάνος είπε για το ματς με την Κ20 του Ολυμπιακού: «Ήταν ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας. Η ομάδα σίγουρα θα χρειαζόταν φιλικά με ομάδες της κατηγορίας μας, αλλά και η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού παίρνει τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα και είναι δυνατή ομάδα, αν και βέβαια είχαν πολλές απουσίες τα παιδιά.

Ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές από την εικόνα. Αυτό που μας λείπει, αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε περισσότερο είναι οι συνεργασίες που πρέπει να έχουμε από τη μέση και μπροστά, ώστε να δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετυχαίνουμε κάποιο τέρμα. Το σημαντικό για μένα είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά όλα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, υπάρχει διάθεση απ’ όλους.

Ακολουθούμε ένα πλάνο, είμαι ικανοποιημένος ειδικά από τον τρόπο που φτάνει μέχρι την επίθεση η μπάλα, από εκεί και πέρα είναι αυτό το κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, νομίζω ο χρόνος είναι υπέρ μας, μέρα με τη μέρα θα μπορούμε να βγάζουμε πιο εύκολα κάποια πράγματα στην επίθεση για να πετυχαίνουμε λίγο πιο εύκολα το γκολ».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Κισσαμικός παραμένει αήττητός στα φιλικά προετοιμασίας, ο προπονητής του απάντησε: «Δεν λέει τίποτα αυτό. Εκτός από τα πρώτα φιλικά που ήταν πολύ δυνατά, τα επόμενα δεν είναι για εμάς μέτρο σύγκρισης, να μην παρασυρόμαστε. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει διάθεση για δουλειά.

Έχουμε την επόμενη Τετάρτη ένα δυνατό φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη, που είναι μία ομάδα που ενισχύθηκε πολύ για να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην επόμενη κατηγορία κι εκεί πέρα θέλω να δούμε κάποια πράγματα αν μπορούμε να τα βγάλουμε κι εκεί πέρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση